Preišči stran

Otroška obutev, ki posnema bosonogo hojo ali kaj so to barefoot čevlji?


Vsi otroci bi se morali igrati, tekati in hoditi bosi. Različni strokovnjaki nas opozarjajo, kako pomembna je bosonoga hoja za razvoj otroškega stopala. Zdaj že vemo, da je najpomembnejša naravna oblika stopala, ki se najboljše razvije samo iz gibanja in brez ovir, ki ga bi pri tem oviralo. Je lahko otroška obutev ovira?


Lahko!


Ampak vrnimo se še k bosi hoji. Zakaj je najboljše, da čim več hodimo bosi?

Zakaj so OMY pobarvanke za otroke super zabavne in zakaj otroci ne kracajo več po steni?

Se vam zdijo pobarvanke za otroke dolgočasne? Ob besedi pobarvanka tudi jaz včasih malo zazeham. V spominu imam tiste debele otroške pobarvanke, kupljene v trafiki, ki sem jih barvala kot otrok. List za listom. Slikca podobna prejšnji. Skratka - dolgčas. Prej kot slej je takšna pobarvanka obtičala kje za podkurit ali med starim papirjem. Nihče je namreč ni več občudoval in pogledal, potem, ko je bila že enkrat pobarvana.


Ampak pobarvanke za otroke OMY so drugačne.


Plastika v oceanih

 

Kaj je plastika, zakaj je toliko plastike v ocenih in kaj plastika v oceanih pomeni za naše zdravje in okolje? Kako lahko sami pripomorete k zmanjšanju onesnaževanja oceanov in poskrbite za lepšo prihodnost naših otrok? Plastika je eden izmed materialov, ki se mu vsi želimo izogniti. Pa vendar je vsako leto proizvedene za 8 % več plastike. V zadnjih desetih letih je bilo proizvedene za polovico več plastike kot prej v celotnem 20. stoletju. Neverjetno, a ne? Polovica te plastike je proizvedena za enkratno uporabo in se po uporabi zavrže. Pa še en podatke, ki se je meni zdel strašljiv: vsako minuto se na svetu uporabi milijon plastičnih vrečk.

Folije za shranjevanje hrane... ali: V kaj vi zavijete svoj sendvič?

folija-za-shranjevanje-hrane


Poletje je čas, ko veliko potujemo, hodimo na izlete, pohode, na kopališča in morje. Mame seveda nismo mame, če nimamo s sabo cel kup hrane. Za vsak slučaj, če bo kdo lačen. Ali vsaj majhen prigrizek za malico. Jaz priznam, da redko kdaj zapustim hišo brez polne torbe hrane :) Zato so folije za shranjevanje hrane pri nas doma nepogrešljive.

Do zdaj smo za zavijanje hrane uporabljali PVC ali alu folijo. Vendar to nista najboljši rešitvi.

Izdelkov 1 do 5 od skupaj 26

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6