Preišči stran

2017

Nakup otroških oblačil preko spleta – 5 nasvetov za varno in udobno spletno nakupovanje


Nakupovanje otroških oblačil preko spleta je v zadnjih letih v porastu. Najbrž zato, ker je vedno več spletnih trgovin, ki nam to omogočajo, malo pa tudi zato, ker bi radi naš prosti čas porabili raje za kaj bolj koristnega kot skakanje od trgovine do trgovine. Za mnoge pa je nakup otroških oblačil preko spleta še vedno tvegano dejanje. Zato imam za vas nekaj uporabnih nasvetov za varnejše in bolj udobno spletno nakupovanje.

Modna revolucija - Kdo je izdelal moje oblačilo?

 

Pozdravljam vas v tednu modne revolucije in vas vabim, da se z mano za nekaj trenutkov ustavite. V tem tednu se ozavešča, organizira akcije in spodbuja pozameznike, da se vprašamo kdo je izdelal naša oblačila. Fashion revolution je neprofitna organizacija, ki je bila ustanovanjena v spomin na nesrečni dogodek 24.aprila 2013, ko se je zrušila tovarna v Bangladešu in v kateri je umrlo 1134 delavcev. Med žrtvami so bile večina mlade ženske.

Kje kupujete oblačila za otroke?


Če že ravno nimate kopico otrok in če nimate ob sebi kakšnih sorodnikov ali sosedov, ki bi vam lahko poklonili otroška oblačila, potem je to vprašanje še kako na mestu za vse novopečene starše. Seveda tudi za starše, ki z dosedanjimi nakupi niso bili zadovoljni in iščejo nekaj novih in kakovostnih oblačil za otroke.

Izbire najbrž ne manjka, navsezadnje lahko otroška oblačila kupite že v vsakem malo večjem supermarketu, kjer kupujete kruh in solato. Pa je res vseeno, kje nakupujete? Na kaj ste pozorni? Ali gledate le na ceno? 

V naslednjem zapisu bom z vami delila nekaj nasvetov o premišljenih nakupih oblačil za otroke.

Obvezna poletna oprema: UV-klobučki za otroke

UV-klobucki-za-otroke

Otroško kožo moramo nujno dobro zaščititi v polenih dnevih. Z izpostavljanjem sončnim žarkom lahko otrokom škodimo na kratek in dolgi rok: z opeklinami, vročinskim udarom ali dehidracijo. Zato je dobra zaščita pred soncem ključnega pomena. 

UV-oblačila za otroke Beach & Bandits – za male razbojnike, ki bodo z njimi na plaži videti zares kul!

Uv-oblačila za otroke


Znamko Beach & Bandits (stay wild child) sta zasnovala starša Hans in Jo-Anne. S svojimi otroci namreč veliko časa preživita na plaži. Ko sta iskala UV-oblačila za otroke, sta bila razočarana nad ponudbo in sta se odločila, da bosta z lastnoročno narisanimi ilustracijami ustvarila oblačila, ki bodo spodbujala domišljijo in ustvarila čarobni svet za male razbojnike. Želela sta si, da bi bili otroci na soncu varni pred škodljivimi sončnimi žarki in da bodo hkrati videti kul!

Izdelkov 11 do 15 od skupaj 19

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4