Preišči stran

2017

Kaj je pomembno pri izbiri dežnih škornjev za otroke?

Saj poznate rek: “Ni slabega vremena, so le slaba oblačila?” Vsi vemo, da velja isto tudi za obutev. Mogoče je obutev ob slabem vremenu še bolj pomembna, saj ni tako enostavno obdržati male nogice na toplem in suhem. Zato je zelo pomembno, da nepremočljive dežne škornje za otroke skrbno izberemo. Nepremočljivost je seveda zelo pomemben dejavnik pri izbiri dežnih škornjev, ne pa edini. Zato sem vam v naslednjem zapisu predstavila nekaj praktičnih nasvetov, na kaj moramo biti pozorni, ko nakupujemo dežne škornje za otroke.

Pisana dežna oblačila za otroke ustvarijo sonce tudi na najbolj deževen dan


Juhu, dežuje! Se kdaj spopadate z mučnimi deževnimi dnevi, ko moramo dan z otroci preživeti v stanovanju? Ko več ne vemo, kaj vse bi počeli in kako bi zaposlili te male škrate, da bi dan hitreje minil? Lahko ostanemo doma in čakamo, da bo dež prenehal. Nikoli pa ne vemo, kdaj se bo to prav zares zgodilo.. Lahko pa…se gremo igrat na dež?

Turtledove London


Če še niste kdaj slišali za Turtledove London, nič zato. Gre za novo znamko eko oblačil iz Anglije, ki so svojo prvo kolekcijo oblačil predstavili leta 2016.

Vas zanima, kdo stoji za tem luštnim imenom in kako se je njihova zgodba začela?

Izdelkov 16 do 19 od skupaj 19

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4