Preišči stran

Dostava

Solemio.si dostavlja po celem svetu. Kalkulator za dostavo je dostopen v košarici. Strošek poštnine kupec izračuna pred oddajo naročila in plačilom nakupa. Strošek dostave krije kupec in je naveden tudi na računu. Na računu pa niso navedene carine ter morebitne druge dajatve, ki prav tako bremenijo kupca.

Dostava v Sloveniji

  • Brezplačna dostava - za nakupe nad 50 EUR. 

V kolikor bo vaše enkratno naročilo znašalo 50 ali več evrov se vam bo na blagajni prikazal znesek dostave 0,00 EUR. 

  • 3,40 EUR - za nakupe do vrednosti 50 EUR. 

Dostavljamo z GLS dostavno službo, izjemoma tudi s Pošto Slovenije. Po naših izkušnjah so paketi v Sloveniji dostavljeni že naslednji dan. Dostavna služba jamči, da paket dostavijo v roku dveh dni, najkasneje pa v desetih dneh. V kolikor bi prišlo do zamude pri dostavi, ponudnik o tem obvesti kupca, ki lahko odstopi od pogodbe.

V kolikor imate glede naročila kakšno željo lahko to pred oddajo naročila tudi napišete v polje Komentar.

Blago je dostavljeno v recikliranih vrečkah, ki so biološko razgradljive. Naprošamo vas, da temu ustrezno z njimi tudi ravnate in prispevate k čistejšemu planetu.

Dostava v EU države

  • 7 EUR

Dostava v EU države z navadno hitro pošto stane 7 EUR na pošiljko.

  • 13 EUR

Hitra dostava v EU države z GLS stane 13 EUR na pošiljko.

Dostava v tretje države

  • Za podatek o višini dostave na blagajni izberite svojo državo in prikazal se vam bo strošek dostave ali pa nam pišite na info@solemio.si.

Blago je dostavljeno v recikliranih vrečkah, ki so biološko razgradljive. Naprošamo vas, da temu ustrezno z njimi tudi ravnate in prispevate k čistejšemu planetu.