Preišči stran
Famaco

Eco clean čistilna pena za čevlje

Ocenite

Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo Famaco eko kolekcijo za nego obutve, ki jo lahko najdete po novem tudi na naših poličkah. Ekološki izdelki za čiščenje in zaščito usnjenih (in neusnjenih izdelkov) vsebujejo le naravne sestavine, kot so aloa vera in cedrovo olje. 

Famaco Eco čistilna pena vsebuje aloa vero. Čistilna pena je enostavna za uporabo in je namenjena za odstranjevanje umazanije iz vaših najljubših čevljev. Osveži staro in zbledelo barvo in da sveži videz starim čevljem. Čistilna pena Famaco je okolju prijazna. Lahko jo uporabite tudi na oblačilih iz usnja, torbicah ali celo pohištvu. 

Navodila za uporabo

Peno nanesite na material in jo vtrite s krožnimi gibi. Pustite, da se posuši. Nato čevlje zaščitite še z imregnacijskim sredstvom (v razpršilu ali z voskom). Redno čistite čevlje, da preprečite kopičenje umazanije, saj lahko le tako zaščitite vašo obutev pred trdovratnimi madeži.

O Famaco

Famaco je družinsko podjetje, ki se že več kot osem desetletij ukvarja z izdelki za nego čevljev. Sedež podjetja je v Châtillon-u, predmestju Pariza. Famaco je prepoznan po celem svetu in proizvaja enega izmed boljših voskov za zaščito obutve na svetu.

 

Zaloga: Na zalogi

12,50 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi