Preišči stran
Filii Barefoot

Gležnarji Viper, tex, modri

Ocenite

Otroci morajo čutiti tla, po katerih hodijo in za to ne potrebujejo nikakršnega blaženja ali dodatne opore. To zdaj vemo že vsi!

Izjemno mehki otroški čevlji z edinstvenim in zelo prožnim Fillijevim podplatom (3,5 mm) za bosonogi način hoje, ki podpira krepitev mišic in spodbuja razvoj ravnotežja. Filijev podplat iz kavčuka je primeren tudi za alergike, ker ne vsebuje lateksa. Seveda čevlji Filii nimajo dvignjene pete ali opore.

Kakovostni podloženi in vodotesni gležnarji so iz nove VEGAN-veganske kolekcije. Izdelani so iz zelo kakovostnih materialov, ki preprečujejo vdor vode: zunanjega sintetičnega materiala (iz mikrovlaken), ter tex membrane. Material iz mikrovlaken ima certifikat Oeko TEXT Standard 100 in je bil testiran na vsebnost škodljivih snovi. So zelo trpežni in lahki in preprosti za negovanje. 

Nasvet:
Čevlji so primerni za otroke z ožjim oz. srednje širokim stopalom. V čevljih ne priporočamo nošenje debelih termo nogavic. Priporočamo nošenje tanjših funkcijskih nogavic.

  • Zunanji material: veganski material (mikrovlakna)
  • Notranjost: topla notranjost iz flisa (veganski material)
  • Podplat:drugi materiali (kavčuk)
  • Barva: modra
  • Druge lastnosti: membrana TEX
  • Širina čevljev (WMS): srednja

Negovanje: 

Čevlje redno negujte z ustreznim impregnacijskim sredstvom.

Kakšne so lastnosti čevljev, ki posnemajo boso hojo?

  • So zelo mehki in upogljivi.
  • Lahka teža.
  • Tanek fleksibilen podplat brez povišane pete.
  • Brez podpornih ali drugih nepotrebnih podpornih funkcij.

FILII BAREFOOT je nemška blagovna znamka. Brigitte Weiss je mamica, hkrati pa oblikovalka čevljev Filii, ki so modni, edinstveni, v prvi vrsti pa čevlji, ki so kvalitetni in omogočajo naravni razvoj otroških stopal. Za izdelavo usnjenih čevljev Filii so uporabljeni le materiali, ki so testirani in ne onesnažujejo okolja. Izdelani so ročno v Nemčiji. Čevlji Filii so odlična izbira za dobro zaščito otroških stopal.

Nemški inštitut za čevlje (WMS) priporoča, da morajo malčki, ki so šele začeli hoditi, imeti med palcem in sprednjim delom čevlja od 12 do 14 mm praznega prostora. Pri večji otrocih lahko ta razdalja znaša največ 17 mm.

Pri izbiri prave velikosti vam bo v pomoč spodnja tabela.

Zaloga: Na zalogi

67,95 €

* Izpolni

67,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi