Preišči stran
ManyMonths

Klobuček iz konoplje, Hempies Multicap, sivo moder

Ocenite

Predstavljamo vam nove nastavljive poletne klobučke v naši spletni trgovini: to so klobučki linije Hempies znamke ManyMonths. 

Poletni klobuček ManyMonths ščiti občutljivo otroško kožo pred škodljivimi sončnimi žarki in hkrati zgleda čudovito! Pri ManyMonths so pri oblikovanju klobučkov upoštevali poleg zaščite glave tudi zaščito za čelo, ušesa in vrat. Zato ima klobuček ManyMonths širši krajec, kot običajni poletni klobučki.

Klobuček Multicap ima več funkcij. Multicap klobuček izgleda kot klobuček s ščitom, a ga je možno uporabiti še na dodatni način: nanj se s čudovitimi kokosovimi gumbi pritrdi dodatni ščit na zadnjem delu. Sprednji krajec ščiti pred soncem obraz, dodatni ščit pa je dovolj dolg, da pokriva vrat in del ramen in otrokova ušesa.

Ker ima klobuček več nastavljivih funkcij, omogoča več mesecev ali celo več let uporabe. Manjša velikost ustreza otroku od samo nekaj tednov starosti, največja pa je primerna tudi za mamice.


Kako izbrati velikost glede na obseg glave?

1 - od 43 do 52 cm (približno od 3.m do 2,5 let)
2 - od 47 do 57 cm (približno od 2,5 let do 5 +)

Tabela velikosti ManyMonths:

1 - Charmer / Adventurer 3-6/9 m - 1-2/2,5 let ali od 62 do 92/98
2 - Adventurer and Beyond od 1-2/2,5 let do 5+ ali 104/M velikosti

Material: 

55 % konoplja / 45 % organski bombaž

Blago iz konopljinih vlaken odlično diha in daje hladen občutek, zato je idealno za vroče poletje.

Zakaj izbrati poletni klobuček za svojega otroka?

Otrokova občutljiva koža se hitreje opeče in poškoduje kot koža odraslih. Odvisno od tipa kože, a že od 5-40 minut na soncu lahko povzroči sončne opekline. Naša koža nikoli ne pozabi na otroške opekline in lahko kasneje celo privede do kožnega raka. Otroci si sami ne morejo zagotoviti ustrezne zaščite, to mora biti naloga in odgovornost nas odraslih.

Zakaj izbrati poletni klobuček iz tkanine iz konoplje?

Konopljino vlakno je porozno, kar pomeni, da zelo dobro diha in poleti daje hladen občutek. Kljub temu velja, da je približno desetkrat močnejše od bombaža, zato je ponavadi veliko bolj trpežno pri uporabi. Konopljina oblačila se med uporabo odlično zmehčajo, zato so zelo priljubljena in zelo udobna za nosit.

Konoplja za svojo rast ne potrebuje herbicidov, pesticidov, fungicidov ali celo gnojil, zato je gojenje okolju prijazno, oblačila pa varna in kar se da naravna.

 

Zaloga: Na zalogi

24,40 €

* Izpolni

24,40 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi