Preišči stran
ManyMonths

Rutka s ščitom iz konoplje Hempies, naravna

Ocenite

Predstavljamo vam nove nastavljive poletne klobučke v naši spletni trgovini: to so klobučki linije Hempies znamke ManyMonths. 

Poletni klobuček ManyMonths ščiti občutljivo otroško kožo pred škodljivimi sončnimi žarki in hkrati zgleda čudovito! Pri ManyMonths so pri oblikovanju klobučkov upoštevali poleg zaščite glave tudi zaščito za čelo, ušesa in vrat. Zato ima klobuček ManyMonths širši krajec, kot običajni poletni klobučki.

Rutka s ščitom je enostavna za uporabo. V zadnjem delu ima podaljšani del, ki se zaveže v zatilju. Rutka je v dveh velikostih. Večja velikost ustreza tudi velikosti odraslih.

Kako izbrati pravo velikost?

3 - Adventurer, Enthusiast od 1-2/2,5 let do 8/10 let
4 - Innovator & beyond od 8/10 let naprej

Material: 

55 % konoplja / 45 % organski bombaž

Blago iz konopljinih vlaken odlično diha in daje hladen občutek, zato je idealno za vroče poletje.

Zakaj izbrati poletni klobuček za svojega otroka?

Otrokova občutljiva koža se hitreje opeče in poškoduje kot koža odraslih. Odvisno od tipa kože, a že od 5-40 minut na soncu lahko povzroči sončne opekline. Naša koža nikoli ne pozabi na otroške opekline in lahko kasneje celo privede do kožnega raka. Otroci si sami ne morejo zagotoviti ustrezne zaščite, to mora biti naloga in odgovornost nas odraslih.

Zakaj izbrati poletni klobuček iz tkanine iz konoplje?

Konopljino vlakno je porozno, kar pomeni, da zelo dobro diha in poleti daje hladen občutek. Kljub temu velja, da je približno desetkrat močnejše od bombaža, zato je ponavadi veliko bolj trpežno pri uporabi. Konopljina oblačila se med uporabo odlično zmehčajo, zato so zelo priljubljena in zelo udobna za nosit.

Konoplja za svojo rast ne potrebuje herbicidov, pesticidov, fungicidov ali celo gnojil, zato je gojenje okolju prijazno, oblačila pa varna in kar se da naravna.

 

Zaloga: Na zalogi

24,40 €

* Izpolni

24,40 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

  • Artikel: Rutka s ščitom iz konoplje Hempies, naravna
  • UV-majica z dolgimi rokavi Mali
    26,95 €
Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi