Preišči stran
Nadadelazos

Kratke hlače, Kiyoko

Ocenite

Udobne kratke hlače iz frotirja s potiskom kolesa na zadnji strani. Kratke hlače imajo stranski žepek in bombažno vrvico za prilagajanje v pasu. Primerne za deklice in fantke.

  • Material: 100% bombaž iz ekološke pridelave,  240 g / m2, GOTS certifikat.
  • Prijazne do otroške kože in okolja.

Vzdrževanje: pranja pri temperaturi do 30º, ne kemično čistiti, ne sušiti v sušilnem stroju, likati na notranji strani do najvišje temperature do 110º, ne uporabljati belila.

NADADELAZOS je španska znamka otroških ekoloških oblači že od leta 2010. Vsa oblačila so izdelana iz 100% organskega bombaža in imajo certifikat GOTS. Pri Nadadelazos verjamejo, da je otroški svet samo njihov. Otroški svet je poln čustev, zabave, veselja in nasmehov, pridejo pa tudi časi otroške jeze, ranjenosti in žalosti. Nov svet, poln čustev in dojemanja. Zavedajo se, da je otroštvo najsrečnejši čas v življenju, kar da njihovi znamki velik pečat. Tako pravijo: "Pustimo otrokom njihovo otroštvo, pustimo jim, da so umazani, naj skačejo po lužah in raziskujejo, pustimo jim svobodo in neomejeno domišljijo. Le tako bodo razvili svojo kreativnost in ustvarjanost." Pri Nadadelazos so se zavezali, da bodo predali svojim otrokom boljši svet, zato so vsa oblačila iz ekološkega bombaža in so okolju prijazna.

Zaloga: Na zalogi

Cena: 20,00 €

Posebna cena 12,00 €

* Izpolni

Cena: 20,00 €

Posebna cena 12,00 €

Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi