Preišči stran
Turtledove London

Legice, trikotniki

Ocenite

Legice v zeleni barvi z dodanim vzorcem trikotnikov (streh) so primerne tako za deklice kot za fantke. Izdelane so iz mehkega organskega bombaža in primerne za vsak dan, saj so zelo udobne. Tkanina ne vsebuje škodljivih azo barvil, zato so legice primerne za občutljivo otroško kožo.

  • Material: 100 % bombaž / iz ekološke pridelave - GOTS certifikat.
  • Model: slim fit, patent na hlačnica

Opozorilo: velikosti so manjše, zato vam priporočamo, da izberete eno velikost večjo!

Turtledove London svojo blagovno znamko oblačil gradijo na ekoloških temeljih. Oblačila so zasnovana kot unisex od velikost 0-8 let. So udobna in nosljiva v vseh letnih časih. Na prvo mesto dajejo kvaliteto, zato so vsa njihova oblačila izdelana iz organskega bombaža z GOTS certifikatom. Tako so prijazna do občutljive otroške kože, do okolja in seveda tudi do ljudi, ki jih izdelujejo.

Nova kolekcija SS18 z naslovom ‘No Place Like Home’ blagovne znamke Turtledove London je kolekcija z navdihom domačega udobja in kot opomnik, kako srečni smo lahko, da imamo svoj dom. Oblačila so potiskana z geometrijskimi vzorci hiš in živali, ki popestrijo monokromatske barvne palete. Črna in bela sta še vedno glavni barvni kombinaciji, tokrat pa je novi kolekciji dodana moss zelena - mehko zelena barva, ki je primerna tako za deklice kot za fante.

Zaloga: Na zalogi

Cena: 14,00 €

Posebna cena 11,20 €

* Izpolni

Cena: 14,00 €

Posebna cena 11,20 €

Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi