Preišči stran

nOeser SS17

.

Ocenite

Zaloga: Na zalogi

21,95 €

Simpatične poletne hlače, dolžine tričetrt (dolžine malo pod kolenom). Hlače imajo baggy kroj, zato so zelo udobne. Z vzorcem želvic bodo to popolne poletne hlače!


Material: 95 % organski bombaž-GOTS certifikat, 5 % elastan.  • Navodila za vzdrževanje: svetujemo vam, da perete oblačila Noeser obrnjena navzven in skupaj s svetlimi barvami. Lahko jih perete pri 40 stopinjah Celzija. Prav tako jih lahko sušite v sušilnem stroju.  • Velikosti: nOeser oblačila so v pravih velikostih. Preverite priloženo tabelo, s katero boste lažje določili velikost, ki je primerna za vašega malčka.    • Organski bombaž: nOeser oblačila so izdelana iz 95 % organskega bombaža in 5 % elastana in so 100 % GOTS certificirana. Organski bombaž bolje diha in je mehkejša za otroško kožo.

* Obvezna polja

21,95 €

Ocenite

Zaloga: Na zalogi

19,95 €

Udobna  in raztegljiva majica s kratkimi rokavi iz organskega bombaža. Za lažje oblačenje ima na desnem ramenu dva pritiskača (do številke 98/104). Kul print za popolni poletni izgled. 


Material: 95 % organski bombaž-GOTS certifikat, 5 % elastan  • Navodila za vzdrževanje: svetujemo vam, da perete oblačila Noeser obrnjena navzven in skupaj s svetlimi barvami. Lahko jih perete pri 40 stopinjah Celzija. Prav tako jih lahko sušite v sušilnem stroju.  • Velikosti: nOeser oblačila so v pravih velikostih. Preverite priloženo tabelo, s katero boste lažje določili velikost, ki je primerna za vašega malčka.    • Organski bombaž: nOeser oblačila so izdelana iz organskega bombaža in so 100 % GOTS certificirana. Organski bombaž bolje diha in je mehkejša za otroško kožo.

* Obvezna polja

19,95 €