Preišči stran

nOeser SS17

.

Ocenite

Zaloga: Na zalogi

Cena: 29,95 €

Posebna cena 22,46 €

Pim hlače so hlače z novim slogom pri Noeser: imajo vrvico, levi žep na zadrgo in zavihane hlačnice za kul izgled.


Material: 95 % organski bombaž-GOTS certifikat, 5 % elastan.  • Navodila za vzdrževanje: svetujemo vam, da perete oblačila Noeser obrnjena navzven in skupaj s svetlimi barvami. Lahko jih perete pri 40 stopinjah Celzija. Prav tako jih lahko sušite v sušilnem stroju.  • Velikosti: nOeser oblačila so v pravih velikostih. Preverite priloženo tabelo, s katero boste lažje določili velikost, ki je primerna za vašega malčka.    • Organski bombaž: nOeser oblačila so izdelana iz 95 % organskega bombaža in 5 % elastana in so 100 % GOTS certificirana. Organski bombaž bolje diha in je mehkejša za otroško kožo.

* Obvezna polja

Cena: 29,95 €

Posebna cena 22,46 €

Ocenite

Zaloga: Na zalogi

Cena: 21,95 €

Posebna cena 16,46 €

Očarljiva kratka majica za deklice z metuljastimi rokavi in posebnim printom. Majica je udobna in mehka, saj je izdelana iz 95 % organskega bombaža, kateremu je dodat 5 % elastan za večjo elastičnost. 


Material: 95 % organski bombaž-GOTS certifikat, 5 % elastan  • Navodila za vzdrževanje: svetujemo vam, da perete oblačila Noeser obrnjena navzven in skupaj s svetlimi barvami. Lahko jih perete pri 40 stopinjah Celzija. Prav tako jih lahko sušite v sušilnem stroju.  • Velikosti: nOeser oblačila so v pravih velikostih. Preverite priloženo tabelo, s katero boste lažje določili velikost, ki je primerna za vašega malčka.    • Organski bombaž: nOeser oblačila so izdelana iz organskega bombaža in so 100 % GOTS certificirana. Organski bombaž bolje diha in je mehkejša za otroško kožo.

* Obvezna polja

Cena: 21,95 €

Posebna cena 16,46 €