Preišči stran

nOeser aw17

.

Ocenite

Zaloga: Na zalogi

30,95 €

Pulover Helly z dolgimi rokavi in zabavnim potiskom. Pulover je primeren za hladnješe dni (na notranji strani je kosmaten).


Za lažje preoblačenje se do velikosti 92 pulover odpira s pritiskači na levi strani. 


Izdelan je iz najmehkejšega organskega bombaža. Odlična kombinacija kakovosti in udobja. Kombinirajte ga z drugimi oblačili iz kolekcije Space Oddity.    • Material: 100 % organski bombaž-GOTS certifikat

  • Velikosti: nOeser oblačila so v pravih velikostih. Preverite priloženo tabelo, s katero boste lažje določili velikost, ki je primerna za vašega malčka.  

  • Vzdrževanje: pranje pri 40 stopinjah skupaj s podobnimi barvami, ne kemično čistiti in ne sušiti v sušilnem stroju.  • Organski bombaž: nOeser oblačila so izdelana iz organskega bombaža in so 100 % GOTS certificirana. Organski bombaž bolje diha in je mehkejši za otroško kožo.


Nova kolekcija jesen/zima ’17 je kolekcija odličnih vesoljskih vzorcev in toplih barv. Z naslovom “Space Oddity” (vesoljska čudesa) vas bo popeljala med galaksije, NLP-je in med vesoljske pudljice. Barve, ki odlično dopolnjujejo vesoljske potiske so: polnočno modra, kozmično zelena in sanjavo roza. Seveda so vsa oblačila izdelana iz mehkega organskega bombaža z GOTS certifikatom. Noeser tudi z novo kolekcijo ostaja zvest svojemu motu: “be nutty, be nice, be nOeser”. 

* Obvezna polja

30,95 €