Preišči stran

AlbaBabY

.

Ocenite

Zaloga: Na zalogi

42,95 €

Mehke hlače blagovne znamke AlbaBabY in AlbaKID v sivi barvi in z velikim sprednjim (kenguru) žepom so primerne za vsak dan, saj so zelo udobne. Izdelane so iz brušenega mehkega bombaža, so nekoliko debelejše, ampak so odlične za vse letne čase. Pika na I sta vrvica in žepna obroba v modri barvi. V pasu so prilagodljive.  • Material: 100-% iz bombaža.

  • Certifikat Oeko-Tex 100, razred 1.


 Vsa oblačila danske blagovne znamke AlbaBabY in AlbaKID so zelo kakovostne in imajo certifikat Oeko-tex 100, kar pomeni da so popolnoma varna za vašega otroka. 

* Obvezna polja

42,95 €

Ocenite

Zaloga: Na zalogi

64,95 €

Zelo uporabna zelena retro jopica z zadrgo in modno kapuco danske blagovne znamke AlbaBaby. Izdelana je iz debelejšega toplega in mehkega bombaža in je idealna za hladne zimske dni. V prehodnih letnih časih se lahko nosi tudi kot zunanja jopica.  Kapuca je podložena s potiskano tkanino v vzorcu bumeranga. Bela zadrga in črte na ramenih so v kontrastni beli barvi.


Dolgi patenti na rokavih poskrbijo, da jopica raste z vašim otrokom. Na začetku lahko patente zavihate in tako bo otrok jopico lahko nosil še zelo dolgo.  • Material: 100-% iz bombaža.

  • Certifikat Oeko-Tex 100.


Vsa oblačila danske znamke AlbaBabY in AlbaKID so zelo kvalitetna in imajo Oeko-tex 100 certifikat, kar pomeni da so popolnoma varna za vašega otroka. 

* Obvezna polja

64,95 €