Preišči stran
ManyMonths

Volnene rokavice s podaljški, turkizne

Ocenite

Tople in mehke rokavičke za otroke so izdelane iz naravne volne. Njihova posebnost so zelo dolgi podaljšani patenti, ki zagotavljajo dodatno toploto.

Volnena oblačila so kot nalašč za vsako sezono, edinstvena po tem, da lahko zelo dobro uravnavajo temperature in ohranjajo enotno telesno temperaturo. Ker je volna naravno antibakterijska, je ni treba prati tako pogosto kot druga oblačila. Zadostovalo bo že zračenje - kar je zelo praktično za majhne in velike družine.

Material: 100% naravne merino volne, izdelava brez mulesa, tkanina, izdelana posebej za MaM Design.

Material: 100 % naravna merino volna, rebrasta tkanina

Vzdrževanje: priporočamo vam, da rokavice perete na roke s toplo vodo in z naravnim detergentom (s takšnim, ki je primeren za pranje volne) ali s šamponom za dojenčke. Lahko jo perete tudi v pralnem stroju do 30 °C na programu za občutljive tkanine ali volno. Sušite jih na zraku. Ne uporabljajte belil. Perite  s podobnimi barvami.Uporaba mehčalca ni priporočljiva, saj mehčalec prekrije volnena vlakna in uniči zmožnost odličnega uravnavanja temperature. Operite pred prvo uporabo. Volnenih izdelkov ni treba prati po vsakem nošenju. Zadostuje redno zračenje na svežem zraku. Volnenih izdelkov ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Tkanine niso obdelane s kemikalijami za daljšo obstojnost, ker so takšne kemikalije škodljive za vašega otroka in okolje. 

Velikosti:

  • Explorer: 6 do 12/18 mesecev, 68 do 80 / 86 cm
  • Adventurer: 1 do 2 / 2,5 let, 80 do 92 / 98 cm
  • Conqueror: 3 do 4,5 / 5 let, 98 do 104 / 110
  • Innovator: 5 do 7 / 7,5 let, 110 do 122 / 128 cm

Velikosti rokavic:

1 - explorer / adventurer: od 6 mesecev do 2,5 let

2 - conqueror: od 3 do 4,5 let

3 - innovator: 5 do 7,5 let

Zaloga: Ni na zalogi

19,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi