Preišči stran
Xero Shoes

Platneni čevlji Hana, moški

Ocenite

Z veseljem vam predstavljam novo znamko bosonogih čevljev v naši trgovini: to so Xero Shoes iz ZDA.

Tako pravijo pri Xero:

Stopala so temelj našega telesa. Četrtina kosti in sklepov celotnega telesa je v vaših nogah. Na stopalih imamo več živčnih končičev kot kjer koli (razen na konicah prstov in ustnic). Stopala morajo zato biti v gibanju, morajo se prepogibati in občutit svet. Čevlji Xero jim to dovolijo!

Spomnite se, kako je bilo zabavno, ko ste kot otroci tekali bosi po domačem dvorišču in občutili poletno travo na podplatih. Želimo si, da bi imeli tak občutek ves čas, v katerikoli starosti.

Xero shoes vam dajejo svobodo in zabavo.

Platneni čevlji Hana so super lahki in udobni čevlji za vsak dan in primerni za vsako priložnost. Izdelani so na FeelTrue® podplatu (enakem kot sandali Z-Trek).

Zakaj vam bodo všeč čevlji Hana?

  • Naravna oblika: imajo zelo širok sprednji nožni del, tako imajo prsti dovolj prostora, da se razširijo med hojo. Podplat je popolnoma raven, brez pete in opore, kar omogoča pravilno telesno držo, dobro ravnotežje in gibčnost telesa.
  • Naravna funkcija: čevlji Hana so dovolj prožni, da se v njih stopalo upogiba na naravni način. Poleg tega so tako lahki, da boste komaj opazili, da ste obuti!
  • Naravni občutek: podplat FeelTrue® je debeline le 5,5 mm in je enak, kot pri Xero sandalih Z-Trek. Dodan je še 2 mm dodatni vložek, ki oblaži udarce in zato je hoja v njih še bolj mehka in lahka. 
  • Izdelani so le iz veganskih materialov. Čevlji Hana so izdelani iz platna, podloga in zunanji dodatki so iz mikrovlaken. Lahko jih operete z milom in vodo.
  • Zgornji platneni del je vodoodbojen (in ne vodoodporen). Zato zadrži le nekaj vode. Priporočamo vam, da jih dodatno impregnirate.

Materiali:

  • Zgornji del: tekstil / platno in mikrovlakna
  • Notranji del: tekstil / mikrovlakna
  • Spodnji del: drugi / PVC
  • 100 % veganski.
Primerni so za srednja do široka stopala.
 
Čiščenje in nega:

Hana lahko očistite s toplo vodo in blagim milom. Pustite jih na zraku, da se posušijo. Ne priporočamo vam, da jih perete v pralnem stroju ali sušite v sušilnem stroju.
 

XERO SHOES

Podjetje Xero Shoes sta ustanovila zakonca Steven Sashen and Lena Phoenix leta 2009. Steven je začel izdelovati čevlje in prve bosonoge sandale iz strasti do bosonogega teka. Sedež imajo v Koloradu (ZDA). Izdelujejo sandale, tekaške superge in odlične čevlje za vsak dan. 

Zaloga: Na zalogi

85,00 €

* Izpolni

85,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi