Preišči stran
Biobu

Bambino lonček, bel

Ocenite

Naj se vaši otroci zabavajo tudi, ko jedo. Otroci bodo navdušeni nad barvnimi odtenki. Če ne želite imeti v omarah na kupe poceni otroških plastičnih posodic in če ste ljubitelji dizajna, potem bodo Biobu izdelki zagotovo všeč tudi vam! 

Izdelki BIOBU so oblikovani za vsakodnevno rabo, doma ali na poti, in so odlična zamenjava za običajno plastiko in lomljive kuhinjske pripomočke. Izdelani so iz razgradljivih bambusovih vlaken v kombinaciji z vezivom iz melamina, ki je 100-% varen za hrano.

Lonček Bambino se odlično dopolnjuje s posodico in krožnikom iz kolekcije Bambino. Izberite svojo najljubšo kombinacijo med vsemi drznimi barvami, ki so na voljo. Lonček je idealne velikosti za otroke, vendar vam bodo izdelki Bambino prišli prav tudi na piknikih, kampiranjih ali na družinskih vrtnih zabavah.

Velikost lončka:  Ø8 x 7,5 cm

Lastnosti izdelka:
- narejen iz bambusovih vlaken,
brez BPA, PVC in ftalatov,
- primernen za pomivanje v pomivalnem stroju,
- primernen za tople in hladne jedi in pijače,
- ni primeren za mikrovalovne pečice.

Opozorilo: Izdelki BIOBU so trpežni in trajnostni ter izdelani iz okolju prijaznega materiala, ki pa ni nezlomljiv. Sicer se ne bo razbil tako hitro kot keramika ali steklo, vendar če pade na tla pod določenim kotom, lahko vseeno poči ali se okruši. Zato je potreben nadzor odrasle osebe za otroke, mlajše od 3 let.

Več o BIOBU in eko dizajnu si lahko preberete tukaj.

 

Zaloga: Ni na zalogi

5,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi