Preišči stran

NARAVNI OVITKI BEE'S WRAP

Ker si dobra hrana zasluži boljši ovitek!

Naravni ovitki Bee’s wrap so namenjeni večkratni uporabi. Imajo prijeten vonj po čebeljem vosku. Izdelani so iz organskega bombaža s certifikatom GOTS in prepojeni s čebeljim voskom, organskim oljem jojobe in drevesno smolo. Ta kombinacija sestavin ustvari mehki naravni ovitek za hrano, ki ga lahko uporabljate znova in znova.

Od zdaj naprej svoje hrane več ne boste želeli zavijati v kakšne druge - zdravju in okolju škodljive folije. 

Naravni ovitki Bee's wrap se lahko umijejo pod mrzlo vodo ali z biorazgradljivim detergentom ter se posušijo na zraku. Poleg tega imajo vse sestavine antiseptične lastnosti in zato ostane hrana sveža dlje časa.

V njih lahko zavijemo sadje, zelenjavo, sendviče, sir ali z njo prekrijemo kakšno večjo ali manjšo posodo. S toploto dlani namreč lahko folijo rahlo zmehčamo in jo tako lahko oblikujemo po naši želji.

Vse sestavine in materiali so skrbno izbrani. Bombažne tkanine imajo certifikat GOTS (Global organic Textile Standard), čebelji vosek izvira iz trajnostnih čebeljih panjev v ZDA in uporabljajo le organsko olje iz jojobe. Embalaža se lahko reciklira in je brez plastike.

BESTSELERJI