Preišči stran
Coveted Things

Povijalna odejica 'Shit just got real'

Ocenite

Vsi starši, ki ste šli skozi obdobje novorojenčka, boste razumeli pomen tega besedila. Ta odejica je bila narejena, da malo humorja in optimizma prenese v realnost, in sporoča, da smo tudi mi vsi šli skozi to. Ko postanete starši, postane vse resnično, resnično neverjetno, resnično noro, resnično lepo, resnično čarobno, resnično pravo.

Te povijalne odejice so 100 % iz organskega bombaža in so namenjene sodobnim staršem, ki so jim všeč sveži in drugačni dizajni. Na vsako odejico je natisnjen unikaten dizajn, ki bo poskrbel, da boste izstopali iz množice. Zaradi velikost 120 x 120 cm so vsestransko uporabne, npr. za povijanje dojenčkov, pri dojenju, za zaščito pred soncem med vožnjo z vozičkom, kot odejica v poletnih dneh, za pokrivanje previjalne mize in najpomembnejše za crkljanje. Zaradi unikatnega dizajna jo lahko sami nosite tudi kot ruto ali jo kot poročno darilo podarite nevesti in ženinu.

  • Barva: črna in bela
  • Material: 100 % organski bombaž, certifikat GOTS, predhodno oprana
  • Črno nestrupeno črnilo bo po večkratnem pranju rahlo zbledelo. Po vsakem pranju in uporabi bo plenica postala mehkejša.
  • Vsaka plenica je pakirana v vrečki, ki je 100 % iz bombaža.

Navodila za vzdrževanje: strojno pranje v hladni vodi s podobnimi barvami. Uporaba belila le, če je nujno potrebno. Sušite v sušilnem stroju pri nizkih temperaturah. Ne likati. Ne kemično čistiti.

Zaloga: Na zalogi

39,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi