Preišči stran
Wobbel

Lesena deska, posebna izdaja, koralna

Ocenite

Deska Wobbel je lesena igrača, ki jo lahko uporabljajo tako mladi, kot tudi odrasli. Ideja o deski Wobbel izvira iz waldorfske pedagogike. Deska Wobbel je klasična deska za urjenje ravnotežja v sodobni preobleki.

  • Barvana z barvami prijaznimi do otrok.
  • Izdelana iz lepljenega bukovega lesa.
  • Velikost: 90 x 30 cm.
Obloga s filcem se priproča, kadar imate doma zelo občutljiva tla, ali kadar želite desko Wobbel dodatno zaščititi pred praskami in poškodbami. S filcem tako zavarujemo naša tla in desko Wobbel, hkrati pa je njena uporaba tudi bolj tiha. Vendar vam kljub oblogi iz filca priporočamo, da pri uporabi deske podložite pod njo blazino ali preprogo.
 

Pri naročilu deske z oblogo iz filca lahko izbirate različne barve filca. Vaše želje nam prosim sporočite na podpora@solemio.si ali barvo filca pripišite v komentarju ob oddaji naročila. Deske z oblogami iz filca lahko naročite po naročilu. Čas dobave je od 2-4 tedne. 

Lastnosti deske Wobbel:

  • Moč

Pri igri in uporabi deske Wobbel spodbujamo moč in ravnotežje. Tako na zelo učinkovit in prav zabaven način spodbujamo zavedanje o telesu in izboljšamo ravnotežje. Kadar jo uporabljamo kot pripomoček za vadbo, dajemo poudarek na posamezne mišične skupine, medtem ko splošne vaje poskrbijo za več mišičnih skupin hkrati.

  •  Barbapapa

Poleg svojih lastnosti, ki vplivajo na razvoj, zaradi svoje zaobljene in nedefiniran oblike predstavlja tudi odličen vir navdiha. Njena oblika namreč spodbuja ustvarjalnost. Zato je kot Barbapapa: lahko je vse, kar si otrok prestavlja da je. Domišljija tukaj ne pozna meja! Oglejte si fotografije, kjer boste dobili nekaj idej, za kaj vse lahko uporabite desko Wobbel.

  • Mir in tišina

Po naših izkušnjah deska Wobbel deluje kot magnet za otroke. Predstavlja odličen pripomoček za aktivno igro, kadar se igramo skupaj z otroci, lahko pa poskrbi tudi za dolge ure mirne in individualne igre.

  • Čudovit dizajn

Deska Wobbel je izdelana iz številnih slojev najboljšega evropskega bukovega lesa (FSC), ki so zloženi drug na drugega in stisnjeni pod visokim pritiskom ter oblikovani v edinstveno ukrivljeno obliko.

Deska Wobbel je zaradi svoje oblike in izgleda edina igrača, ki je ni treba odstraniti iz vaše dnevne sobe potem, ko se otroci prenehajo igrati z njo. Deska Wobbel izgleda odlično v vsaki dnevni sobi. Zasnovana je za igro v zaprtih prostorih, vendar jo lahko s prav posebno previdnostjo uporabljate tudi na prostem.

  • Praktičnost

Otroci so odprtih mislih in vedno znova iščejo nove ideje, kako uporabljati desko Wobbel. Lahko služi tudi kot odličen pripomoček v kuhinji in se uporablja kot pručka. Tako si bo otrok z njeno pomočjo lahko samostojno umil roke ali pomagal pri peki piškotov.

V kolikor bi želeli svojo desko v drugačni barvi, ali z že nalepljeno oblogo, nas kontaktirajte na: podpora@solemio.si.

Zaloga: Na zalogi

125,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi