Preišči stran
Ailefo

Ekološki plastelin, velik set 5 barv x 160 g

Ocenite

Ekološki plastelin Ailefo je izdelan le iz kakovostnih ekoloških sestavin, ki imajo certifikat. V plastelinu Ailefo so le sestavine, ki so tudi užitne in jih uporabljamo v kuhinji. Vaš otrok lahko plastelin tudi poiskusi, vendar na srečo nima dobrega okusa. Ekološki plastelin Ailefo ima certifikate, ki potrjujejo, da Ailefo ustreza najstrožjim predpisom. Plastelin Ailefo namreč ne vsebuje težkih kovin, alergenov in endokrilnih motilcev.

Ekološki plastelin Ailefo ne vsebuje parfumov in parabenov. Konzervansi so zelo blagi, užitni in se uporabljajo tudi pri ekološki kozmetiki. 

  • Ekološki plastelin, velik set, 5 posodic po 160 g.
  • Barve: rumena, rjava, roza, modra in zelena.
  • Sestavine: moka, voda, sol, raslinska olja, naravna barvila, uravnalec kislosti, kalijev sorbat. 
  • Rok uporabe: 1,5 let od datuma izdelave - če je nepropustno zaprt.
  • Priporočamo vam, da plastelin shranjujete na suhem in temnem mestu.
  • Ker so barve popolnoma naravne, se lahko kdaj poznajo na rokah ali površini.
  • Plastelin se lahko enostavno spere z vodo in milom.

Posebno izbrana ekološka rastlinska olja dajejo plastelinu Ailefo še posebej mehko strukturo. Plastelin Ailefo je enostaven za oblikovanje tudi za najmanjše rokice. Da bi zagotovili visoko kakovost izdelkov, ki so varni do potrošnikov, plastelin Ailefo redno preizkušajo in testirajo v neodvisnih laboratorijih. Barve, ki so uporabljene v plastelinu Ailefo, so izkučno naravna barvila. Barve se predobivajo iz modro-zelenih alg, gliv Blakeslea Trispora, trave in drugih zelenih rastlin, rdečega sadja in zelenjave, ter sladkorja. 

Embalaža plastelina Ailefo je prijazna okolju, z namenom ponovne uporabe in recikliranja. Kartonski tulec je izdelan iz 100 % recikliranega papirja, etiketa je prilepljena le z lepilom na vodni osnovi. Pokrovčki tulca in plastične posodice so izdelani le iz PP plastike, ki se lahko reciklira. 

Preden se plastični lončki zavržejo, jih lahko uporabljate doma za shranjevanje različnih reči.

O AILEFO

Na čudovitem otoku Bornholm na Danskem so začeli proizvajati prvi evropskii organski plastelin. Christiane, mama zelo ustvarjalne deklice je želela ustvariti izdelek, ki bi bil prijazen do okolja in hkrati do njene hčerke in drugih otrok, ki imajo alergije. Od leta 2015 sta Christiane in njena hčerka znova in znova gnetili in mešali sestavine za popolni plastelin. Preizkusili sta na stotine receptov, preden sta končno našli pravega. Ailefo je ugledal luč sveta leta 2016. 

Zaloga: Na zalogi

26,70 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi