Preišči stran
Quelle est Belle

Kukavica | Ptičja piščalka

Ocenite

Igrajte se s kukavico. In odgovorila vam bo.

Piščalka za posnemanje kukavice je enostavna za uporabo in zelo učinkovita. Napolnite piščalko z zrakom in zapojte v kukavičjem jeziku, nato pa pozorno poslušajte njen odgovor.

S kazalcem prekrijte majhno okroglo luknjo na vrhu in vpihnite "kuk", dvignite prst in vpihnite "koo", "kuk koo". Kukavica vam bo v kukavičjem jeziku kmalu odgovorila.

  • Material: lakirani les, CE
  • Pakirana v lični leseni škatli.
  • Priporočena starost: 3+

Quelle est Belle so ročno in z ljubeznijo izdelane lesene ptičje piščalke, ki so edinstvene, pametne in odlične izobraževalne igrače za otroke in odrasle. Z njimi se lahko naučite prepoznati ptičje oglašanje, opazujete in odkrijete ptice v njihovem naravnem življenjskem okolju, ter se z njimi pogovarjate.

Quelle est Belle

Gospod Francois Morelle in podjetje Quelle Est Belle že več desetletij razvijajo in ustvarjajo te neverjetne ptičje piščalke. Vse piščalke so različne in ustvarjajo drugačne zvoke za vsako vrsto divjih ptic. Nekatere piščalke tako kot glasbeni inšturmenti zahtevajo nekaj vaje preden se pravilno uporabljajo. Upoštevajte navodila za uporabo, ki so zapisana pri opisu.

Zaloga: Ni na zalogi

19,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi