Preišči stran
Quelle est Belle

Raca | Ptičja piščalka

Ocenite

Ga-ga, kako enostavno!

Piščalka, ki posnema oglašanje rac je primerna za vse s smislom za humor. Posnemanje oglašanja rac je res zabavno, vendar govoriti pravi račji jezik je malo težje. 

Piščalko držite tesno v dlani ene roke.  Odprite dlan, medtem ko izgovorite kratke »coi coi coi« in vpihnite kratke vpihe, lahko tudi izdihe. Nato z odpiranjem dlani to večkrat ponovite. 

  • Material: lakirani les, CE
  • Pakirana v lični leseni škatli.
  • Priporočena starost: 3+

Quelle est Belle so ročno in z ljubeznijo izdelane lesene ptičje piščalke, ki so edinstvene, pametne in odlične izobraževalne igrače za otroke in odrasle. Z njimi se lahko naučite prepoznati ptičje oglašanje, opazujete in odkrijete ptice v njihovem naravnem življenjskem okolju, ter se z njimi pogovarjate.

Quelle est Belle

Gospod Francois Morelle in podjetje Quelle Est Belle že več desetletij razvijajo in ustvarjajo te neverjetne ptičje piščalke. Vse piščalke so različne in ustvarjajo drugačne zvoke za vsako vrsto divjih ptic. Nekatere piščalke tako kot glasbeni inšturmenti zahtevajo nekaj vaje preden se pravilno uporabljajo. Upoštevajte navodila za uporabo, ki so zapisana pri opisu.

Zaloga: Na zalogi

15,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi