Preišči stran
Quelle est Belle

Ščinkavec | Ptičja piščalka

Ocenite

Ščinkavci so dobri pevci, ki se s svojim petjem ponašajo pred samicami. Njihovo petje bi lahko opisali kot čutno. Zdaj lahko zapojete z njimi. 

Piščalka, ki posnema petje ščinkavcev ima tri odprtine, ki jih zlahka zamašite s konicami prstov, medtem ko pihate v piščalko. Vpihnite nekaj visokih tonov (tri), nato pa znižajte zvok preden vpihnete padajoče glasove: »whee whee torli oo oo ee«. Možno je izvabiti te glasove tudi z vdihom. Najlažje je posnemati petje ščinkaca pred dežjem.

  • Material: lakirani les, kovina, CE
  • Pakirana v lični leseni škatli.
  • Priporočena starost: 3+

Quelle est Belle so ročno in z ljubeznijo izdelane lesene ptičje piščalke, ki so edinstvene, pametne in odlične izobraževalne igrače za otroke in odrasle. Z njimi se lahko naučite prepoznati ptičje oglašanje, opazujete in odkrijete ptice v njihovem naravnem življenjskem okolju, ter se z njimi pogovarjate.

Quelle est Belle

Gospod Francois Morelle in podjetje Quelle Est Belle že več desetletij razvijajo in ustvarjajo te neverjetne ptičje piščalke. Vse piščalke so različne in ustvarjajo drugačne zvoke za vsako vrsto divjih ptic. Nekatere piščalke tako kot glasbeni inšturmenti zahtevajo nekaj vaje preden se pravilno uporabljajo. Upoštevajte navodila za uporabo, ki so zapisana pri opisu.

Zaloga: Na zalogi

20,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi