Preišči stran
Quelle est Belle

Taščica | Ptičja piščalka

Ocenite

Quelle est Belle so ročno in z ljubeznijo izdelane lesene ptičje piščalke, ki so edinstvene, pametne in odlične izobraževalne igrače za otroke in odrasle. Z njimi se lahko naučite prepoznati ptičje oglašanje, opazujete in odkrijete ptice v njihovem naravnem življenjskem okolju, ter se z njimi pogovarjate.

Posnemajte zvoke taščice s trenjem kovinskega dela ob les. 

V piščalko, ki posnema žvrgolenje taščice se ne piha. Zvok taščite posnemate s trenjem kovinskega dela ob les. To naredite tako, da v roki držite kovinski obroč in ga obračate v leseni krogli. Kovinski del le narahlo pritisnite. Za oddajanje zvoka je potreben kratek premik. Ponovite to večkrat na hitro. Ta ptičja »piščalka« je občutljiva, zato kovinskega dela ne pritiskajte premočno, saj bi s tem piščalka izgubila svoj zvok. 

  • Material: les in kovina, CE
  • Pakirana v lični leseni škatli.
  • Priporočena starost: 3+

Quelle est Belle

Gospod Francois Morelle in podjetje Quelle Est Belle že več desetletij razvijajo in ustvarjajo te neverjetne ptičje piščalke. Vse piščalke so različne in ustvarjajo drugačne zvoke za vsako vrsto divjih ptic. Nekatere piščalke tako kot glasbeni inšturmenti zahtevajo nekaj vaje preden se pravilno uporabljajo. Upoštevajte navodila za uporabo, ki so zapisana pri opisu.

Zaloga: Na zalogi

18,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi