Preišči stran
Stick-Lets

STICK LETS Hexa Komplet 6-ih

Ocenite

Stick-lets so silikonski povezovalni elementi, ki so trpežni, vremensko obstojni, varni in primerni za večkratno uporabo. Z njimi domišljija ne pozna meja in s Stick-lets lahko otroci preproste palice povežejo v mnoge oblike: utrdbe, igrače, živali, razne geometrijske oblike itd.

S Stick-lets otroke spodbudimo k reševanju problemov, sposobnosti timskega dela, spodbujamo ga k uporabi domišljije in njegove spretnosti, odkrivanju novih oblik in učenju, kaj vse zmore zgraditi s svojimi rokami.

  • Stick-lets so se izkazali za odlično spodbudo pri motoričnih spodobnostih in koordinaciji, hkrati pa spodbujajo otroke, da gredo v naravo in se gibljejo. Vsi vemo, kako je gibanje pomembno pri pravilnem razvoju otroka in pri razvoju senzoričnih sistemov.  
  • Stick-lets hkrati spodbujajo otroke k reševanju problemov, s tem pa krepijo svojo domišljijo in kognitivne sposobnosti. Lahko bi rekli, da se prijetno s koristnim v tem primeru odlično dopolnjujeta.
  • Predšolski otroci z uporabo Stick-lets začenjajo razumeti oblike, strukture. Večji otroci pa jih lahko uporabijo tudi pri razumevanu težjih snovi, kot so geometrija, fizika, arhitektura. Uporabljajo se tudi v terapevtske namene - za gibalno, govorne in umetniške terapije.
  • Stick-lets so primerni za otroke starejše od 6 let, vendar jih lahko po naših izkušnjah z lahkoto uporabljajo tudi otroci starejši od treh let. S Stick-lets je namreč povezati palice in rjuhe v šotor super enostavno!

Seveda pa niso primerni samo za otroke. Primerni so za vse ljudi, ki radi čas preživljajo na prostem in gojijo ljubezen do proste igre in kreiranja domišljije. Njihova uporaba je neskončna: lahko sestavite pohištvo, stojalo za fotoaparat, razne okvirje, za držalo za palice ali jih uporabite pri raznih popravilih.

Zaloga: Na zalogi

16,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi