Preišči stran
Grimm's

Matrjoške, pastelne

Ocenite

Matrjoske je priljubljena tradicionalna lesena igrača za majhne in velike roke. Izdelana je iz masivnega javorjevega lesa in jo sestavlja 5 lesenih figur, ki se lahko zložijo ena v drugo (od najmanjše do največje). Ker figure nimajo definiranega izgleda, so lahko karkoli si zamislite. Lahko pripovedujejo zgodbe o materi in očetu, sestri in hčerki, materi, babici, prababici...

  • Material: jelša netoksične barve na vodni osnovi, rastlinska olja.
  • Velikost: višina od 34 do 120 mm, premer 14 do 60 mm.
  • Priporočena starost otroka: +3.
Opozorilo: igrača vsebuje manjše delce in ni primerna za otroke mlajše od treh let. Obstaja nevarnost zadušitve.

Vzdrževanje lesenih igrač

Pri čiščenju lesenih izdelkov Grimm's uporabljajte le vlažno krpo. Nikoli jih ne potapljajte v vodo, ne uporabljajte razkužil ali vroče vode!

Grimm's je družinsko podjetje, ki izdeluje lesene igrače, ki so razširjene že po vsem svetu. Vsi njihovi izdelki so izdelani v Evropi, dokončani pa v njihovem podjetju v Nemčiji. Večina izdelkov je brušenih na roko, zato so drugačni na pogled in prijetnejši na dotik (v primerjavi z drugimi obdelavami lesa). Vsi leseni izdelki podjetja Grimm's imajo certifikat kakovosti ISO 9001 : 2008. Od avgusta 2015 ima podjetje Grimm Spiel & Holz Design certifikat FSC.

Les navdihuje vsa čustva

Les nam je všeč, ker je naravni material. Na lesenih izdelkih se pojavljajo različni vzorci in oznake, zaradi česar je vsak leseni izdelek edinstven. Edinstvene spremembe so dokaz o kakovosti in niso napake, saj jih je tako oblikovala narava.

Zakaj so nam všeč izdelki iz lesa?

  • Značaj

Les je oblikovan skozi čas. Njegov videz je estetski in pripoveduje zgodbe o naravi in življenju. Ko se njegovo potovanje skozi generacije konča, se lahko reciklira nazaj v naravo.

  • Zvok

Les ima topel in živahen zvok.

  • Vonj

Skozi vonj lesa čutimo njegovo edinstvenost, jasnost in iskrenost.

  • Okus

Se spominjate, kakšen okus ima les? Les ne potrebuje dodatkov, zato je odličen material pri izdelavi prvih igrač za dojenčke, ki jih imajo veliko v ustih. Ker je površina groba in neobdelana, dobro vpija vlago. Na suhi leseni površini zato bakterije nimajo dobrih pogojev in se ne razvijajo. Nekatere vrste lesa tudi odlično zavirajo rast bakterij.

  • Dotik

Les je topel material in ima izrazito površino. Zato je prijeten na dotik in daje dober občutek.

Zaloga: Ni na zalogi

21,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi