Preišči stran
Quelle est Belle

3 Ptice na vrtu | Ptičje piščalke

Ocenite

Quelle est Belle so ročno in z ljubeznijo izdelane lesene ptičje piščalke, ki so edinstvene, pametne in odlične izobraževalne igrače za otroke in odrasle. Z njimi se lahko naučite prepoznati ptičje oglašanje, opazujete in odkrijete ptice v njihovem naravnem življenjskem okolju, ter se z njimi pogovarjate.

Set sestavljajo piščalke: liščka, velike sinice in brgleza. Tri ptice, ki jih lahko najdete na vrtu.

Lišček

Držite piščalko med palcem in dvema prstoma. Vpihnite kratke vdihe v piščalko in vrtite jezik istočasno. S kazalcem druge roke lahko zaprete eno izmed luknjic in se poigrate, da lahko iz piščalke izvabite kar se da lepe in različne zvoke. 

Velika sinica

Žvrgolenje velike sinice je zelo raznoliko in je zelo enostavno za oponašanje. Začnite z dvakratnim vpihom (ti ti) z odprto luknjico, in enim vpihom, kjer zaprete luknjico s kazalcem (na lesenem delu) da ustvari zvok »ti ti pu«, »ti ti pu«. Ponovite večkrat. 

Brglez 

Piščalko damo v usta kot da bi bila pipa. Nežno vpihnite, tako da ustvarite kratke in živahne zvoke »twi-twi-twi«. Zvok ima začetek T, sredino W in konec I. Vsi trije zvoki naj se lepo povežejo. Brglezi zelo radi veliko govorijo.

  • Material: les in kovina, CE
  • Pakirane v lični leseni škatli.
  • Priporočena starost: 3+

Quelle est Belle

Gospod Francois Morelle in podjetje Quelle Est Belle že več desetletij razvijajo in ustvarjajo te neverjetne ptičje piščalke. Vse piščalke so različne in ustvarjajo drugačne zvoke za vsako vrsto divjih ptic. Nekatere piščalke tako kot glasbeni inšturmenti zahtevajo nekaj vaje preden se pravilno uporabljajo. Upoštevajte navodila za uporabo, ki so zapisana pri opisu.

Zaloga: Ni na zalogi

48,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi