Preišči stran
Play & Go

Vreča za shranjevanje igrač, igralna podloga in pobarvanka, OMY

Ocenite

Vreča za shranjevanje igrač in igralna podlaga Play & Go je enostavna in učinkovita rešitev. Vanjo lahko shranite avtomobilčke, kocke, punčke in druge igrače. Vreča je hkrati tudi igralna podlaga.

Kot novost so tokrat skupaj z OMY dodali še eno uporabno funkcijo vreči: pobarvanko.

OMY DESIGN & PLAY oblikujejo in ustvarjajo vesele, grafične in pametne izdelke za vso družino. Barvanje postane del igre in trenutkov, ki jih preživimo skupaj s prijatelji in družino. Njihove zabavne pobarvanke lahko najdete tudi v naši trgovini, na tej povezavi: OMY POBARVANKE.

Na vreči je pobarvanka OMY natisnjena na obeh straneh. Dodana so tri pisala za tekstil, s katerimi boste pobarvali vrečo. Barve se ob pranju sperejo, tako bo vreča pripravljena na novo barvanje!

Ali je tudi pri vas kaos z igračami? Igrače ležijo vsepovsod naokrog in vedno znova pod posteljo, na tleh ali v košari od psa iščete najljubše igrače vašega otroka. Potem vam bo vreča Play&Go prišla še kako prav. Spremljala vas bo lahko tudi povsod: na plaži, počitnicah, izletih ali na obisku pri starih starših.

Vreča je zelo trpežno zasnovana, izdelana iz najbolj kakovostnega bombaža, ki je skladno s standardi prijazen do okolja. Velikost: premer 140 cm.

  • odlična rešitev za shranjevanje igrač,
  • estetski dodatek v otroški sobi,
  • enostavno pospravljanje,
  • nič več iskanja igrač pod kavčem in posteljo,
  • 100-% iz bombaža,
  • velikost 140 cm,
  • strojno ali ročno pranje s hladno vodo, sušenje na zraku.

Zaloga: Na zalogi

37,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi