Preišči stran
Turtledove London

Obojestranska rutka, Miške/trikotniki

Ocenite

Dvostranska rutka / slinček se odlično dopolnjujejo s kolekcijo 'No Place Like Home'. Dva vzorčka v enem: na eni strani miškei, na drugi trikotniki.

Rutka je izdelana iz gostejšega jersija iz ekološkega bombaža s certifikatom GOTS , ki je zelo dobro vpojen in se dobro pere.

Tkanina ne vsebujejo škodljivih azo barvil, zato je rutka / slinček zelo primerna za občutljivo otroško kožo.

  • Material: 100 % bombaž / iz ekološke pridelave - GOTS certifikat.
  • Prijazna do kože in do okolja.

Turtledove London svojo blagovno znamko oblačil gradijo na ekoloških temeljih. Oblačila so zasnovana kot unisex od velikost 0-8 let. So udobna in nosljiva v vseh letnih časih. Na prvo mesto dajejo kvaliteto, zato so vsa njihova oblačila izdelana iz organskega bombaža z GOTS certifikatom. Tako so prijazna do občutljive otroške kože, do okolja in seveda tudi do ljudi, ki jih izdelujejo.

Nova kolekcija SS18 z naslovom ‘No Place Like Home’ blagovne znamke Turtledove London je kolekcija z navdihom domačega udobja in kot opomnik, kako srečni smo lahko, da imamo svoj dom. Oblačila so potiskana z geometrijskimi vzorci hiš in živali, ki popestrijo monokromatske barvne palete. Črna in bela sta še vedno glavni barvni kombinaciji, tokrat pa je novi kolekciji dodana sage zelena - mehko zelena barva, ki je primerna tako za deklice kot za fante.

 

Zaloga: Ni na zalogi

7,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi