Preišči stran
Turtledove London

Majica, ptice

Ocenite

Majica s simpatičnim potiskom jate ptic na rumeno gorčični podlagi, ki je pop barva letošnje kolekcije. Majica je primerna tako za deklice kot za fante. Izdelana je iz kvalitetnega 100-% organskega bombaža s certifikatom GOTS.

Tkanina ne vsebujejo škodljivih azo barvil, zato je majica primerna za občutljivo otroško kožo.

  • Material: 100 % bombaž / iz ekološke pridelave - GOTS certifikat.
  • Prijazna do kože in do okolja.

Opozorilo: velikosti so manjše, zato vam priporočamo, da izberete eno velikost večjo!

Turtledove London svojo blagovno znamko oblačil gradijo na ekoloških temeljih. Oblačila so zasnovana kot unisex od velikost 0-8 let. So udobna in nosljiva v vseh letnih časih. Na prvo mesto dajejo kvaliteto, zato so vsa njihova oblačila izdelana iz organskega bombaža z GOTS certifikatom. Tako so prijazna do občutljive otroške kože, do okolja in seveda tudi do ljudi, ki jih izdelujejo.

Nova kolekcija AW18 z naslovom ‘New Ways Of Seeing’ blagovne znamke Turtledove London je kolekcija z navdihom britanskega umetnika Davida Hockneyja. Oblačila so potiskana z geometrijskimi vzorci, vzorci gospoda pande in vzorcem muca in kužka z imenom ''Percy in Maurice'. Črna in bela sta še vedno glavni barvni kombinaciji, tokrat pa sta novi kolekciji dodani še gorčična in turkizna barva.

Zaloga: Na zalogi

16,00 €

* Izpolni

16,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi