Preišči stran
Living Crafts

Volnene dolge spodnje hlače, črtaste (natur in rjava)

Ocenite

Volnene dolge podhlače v črtastem vzorcu (natur in rjave barve) so izdelane iz 70 % organske volne in 30 % svile. Material iz svile in volne je izredno mehek in svilnat na dotik, ter zelo prijazen do občutljive otroške kože. Volnene dolge hlače so odlične kot funkcionalno spodnje perilo za zimske športe, saj zahvaljujoč dobrim lastnistim merino volne in fine svile odlično uravnava telesno temperaturo in vlago. Hlače so brez stranskih šivov. Zelo so primerne za vse otroke, ki imajo alergije na umetne materiale ali zelo občutljivo kožo. Zaradi naravnih materialov so tudi zelo dobro zračne in zelo tople. 

Living crafts oblačila iz volne izpolnjujejo certifikat GOTS. Tkanine iz volne in svile je izdelana iz avstralske merino ovčje volne in svile, gojene v Indiji. Volna je ročno strižena in predelana brez uporabe kemikalij. Vse tkanine so izdelani brez težkih kovin in formaldehida.

Material: 70 % merino volna, 30 % svila.

Lastnosti:

  • mehke in svilnate na dotik,
  • prijazne do občutljive otroške kože,
  • brez stranskih šivov,
  • zelo dobro zračne,
  • uravnavajo toploto.

Vzdrževanje: ročno pranje, ali strojno pranje na programu za občutljive tkanine pri 30 ° C. Priporočamo uporabo sredstev za pranje volne. Sušenje na zraku.

Zaloga: Na zalogi

26,99 €

* Izpolni

26,99 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi