Preišči stran
Filii Barefoot

Čevlji Leguan, M, bordo

Ocenite

Optimalna zaščita za srečne otroke.

Robusten tekstil in športno usnje zagotavljata, da je model Leguan primeren za vse plezalne dogodivščine v naravi in tudi v mestu omogoča neovirano gibanje. Skakanje in plezanje, tekanje po travniku ali po asfaltu. Model Leguan v klasični bordo barvi je primeren za vse vsakodnevne izzive in se čudovito prilagaja dnevnim potrebam naših otrok. Zapenjanje na ježek omogoča hitro obuvanje in sezuvanje. Mladi raziskovalci bodo opremljeni za vsakodnevne dogodivščine.


Gleženj je popolnoma prost in se lahko neovirano giba. Izjemno mehki otroški čevlji z edinstvenim in zelo prožnim Fillijevim podplatom za bosonogi način hoje, ki podpira krepitev mišic in spodbuja razvoj ravnotežja. Filijev podplat iz kavčuka je primeren tudi za alergike, ker ne vsebuje lateksa. Seveda nobeden od čevljev Filii nima dvignjene pete ali opore.


Material zgornjega dela je izdelan iz športnega usnja in tekstila. Notranjost iz usnja brez kroma.
Priporočamo, da naše čevlje vedno zaščitite z ustreznim impregnacijskim sredstvom. 

 • Material: gladko usnje, tekstil (platno)
 • Notranjost: usnje
 • Barva: bordo
 • Širina čevljev (WMS): M-srednja širina

 
Želimo vas opozoriti, da se lahko čevlji hitreje obrabijo pri vožnji s kolesom ali poganjalcem. Takšne vrste obraba ni razlog za reklamacijo.

Negovanje:
Čevlje redno negujte z ustreznim impregnacijskim sredstvom.

Kakšne so lastnosti čevljev, ki posnemajo boso hojo?

 • So zelo mehki in upogljivi.
 • Lahka teža.
 • Tanek fleksibilen podplat brez povišane pete.
 • Brez podpornih ali drugih nepotrebnih podpornih funkcij.

FILII BAREFOOT je nemška blagovna znamka. Brigitte Weiss je mamica, hkrati pa oblikovalka čevljev Filii, ki so modni, edinstveni, v prvi vrsti pa čevlji, ki so kvalitetni in omogočajo naravni razvoj otroških stopal. Za izdelavo usnjenih čevljev Filii so uporabljeni le materiali, ki so testirani in ne onesnažujejo okolja. Izdelani so ročno v Nemčiji. Čevlji Filii so odlična izbira za dobro zaščito otroških stopal.

Nemški inštitut za čevlje (WMS) priporoča, da morajo malčki, ki so šele začeli hoditi, imeti med palcem in sprednjim delom čevlja od 12 do 14 mm praznega prostora. Pri večji otrocih lahko ta razdalja znaša največ 17 mm, pri manjših otrocih naj bo dodatnega prostora manj.

 

Zaloga: Na zalogi

62,95 €

* Izpolni

62,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

 • Artikel: Čevlji Leguan, M, bordo
 • Eco wax vosek
  8,90 €
Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi