Preišči stran
Feelmax

Superge Aatsa, sive

Ocenite

Odlični čevlji za majhne nogice, ki nenehno rastejo!

Čevlji Aatsa so fantastični čevlji za otroke, saj posnemajo boso hojo. Aatsa so med najboljšimi čevlji za naravni razvoj otroških stopal. Njihov podplat je neverjetno tanek, prožen in lahek. In seveda popolnoma raven. Izboljšan model, saj so v sprednjem delu pri prstkih še posebej široki. To zagotavlja prstom, da se lahko lepo razprejo med hojo. Odlično se prilagajajo različnim oblikam stopala.

Po mnenju stokovnjakov se otroška noga razvija bolj naravno, če lahko otrok hodi bos - brez čevljev. Tek brez čevljev je naravna vaja, ki krepi noge in izboljša delovanje stopala. Dobro razvita stopala vplivajo na celotno držo telesa. Ker ni vedno mogoče, da bi otroci tekali bosi, je pomemno, da izmeremo čevlje, ki najbolje posnemajo boso hojo. Luosma je povsem na novo razvit model čevlja z novim NatuRun podplatov, ki je odporen na obrabo. Čevelj je primeren tako za notranje, kot za zunanje športne aktivnosti, sicer pa odličen za igro na prostem.

Vezalke so elastične, kar omogoči zelo enostavno obuvanje in udobno nošenje čevljev. Če želite, da bi se čevlji bolje prilegali nogi, lahko elastične vezalke zamenjate z navadnimi vezalkami.

Otroci radi tekajo naokrog in skačejo in hodijo na naraven način. Stopalo novorojenca ni oblikovano za hojo po peti. Vendar lahko zaradi čevljev z debelimi in trdimi podplati začnejo otroci hoditi po peti. Zato vedno izberite primerne otroške čevlje!

Čevlji znamke FEELMAX omogočajo bosonogi način hoje. 

  •     Material zgornjega dela: tekstil / plastno v kombinaciji s poliestrom
  •     Podloga in vložek: tekstil
  •     Podplat: drugi materiali / guma 2,5-mm
  •     Teža (pri velikosti 28) je 79 g.
  •     Oblika: širši prednji del. Optimalno sproščeno gibanje prstov
  •     Omogoča čimbolj neposreden stik s tlemi. Skoraj kot pri bosonogi hoji.
  •     Čevlji so primerni za vegane.
  •     Čevlji so primerni za pomlad/poletje.
  •     Prosimo, upoštevajte tabelo z velikostmi.

Zaloga: Na zalogi

59,90 €

* Izpolni

59,90 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi