Preišči stran
Filii Barefoot

Gležnarji Cameleon, M, roza

Ocenite

Rdeči listi začnejo kmalu odpadati z dreves, po dolinah se zadržuje megla, začne pihati hladen veter. Prihaja jesen. Chameleon so topli in popolni jesenski čevlji, primerni tudi za prve sončne zimske dni. Zapiraj se z ježki, kar omogoča hitro obuvanje in sezuvanje. V čevljih Chameleon bodo majhni avanturisti dobro opremljeni za vsakodnevna raziskovanja, tako v mestu, kot v naravi. Usnje je vodoodbojno in dobro ščiti majhne noge v hladnih jesenskih dnevih.

Otroci morajo čutiti tla, po katerih hodijo in za to ne potrebujejo nikakršnega blaženja ali dodatne opore. To zdaj vemo že vsi!

Izjemno mehki otroški čevlji z edinstvenim in zelo prožnim Fillijevim podplatom (3,5 mm) za bosonogi način hoje, ki podpira krepitev mišic in spodbuja razvoj ravnotežja. Filijev podplat iz kavčuka je primeren tudi za alergike, ker ne vsebuje lateksa. Seveda čevlji Filii nimajo dvignjene pete ali opore.

Nasveti:
Čevlji so primerni za otroke z ozkim do srednje širokim stopalom. Niso primerni za visok nart. Za visok nart preverite modele čevljev Filii, ki so označeni z W (weite).

V čevljih ne priporočamo nošenje debelih termo nogavic. Priporočamo nošenje tanjših funkcijskih nogavic.

  • Zunanji material: usnje (brez kroma)
  • Notranjost: usnje (brez kroma)
  • Podplat: drugi materiali (kavčuk)
  • Barva: roza
  • Druge lastnosti: vodoodbojno usnje
  • Širina čevljev (WMS): M-srednja

Negovanje: 
Čevlje redno negujte z ustreznim impregnacijskim sredstvom. Pustite, da se nečistoče dobro posušijo na čevljih, nato jih dobre pokrtačite s primerno krtačo. Nato jih ponovno impregnirajte. Čevlje vedno dobro posušite.

Kakšne so lastnosti čevljev, ki posnemajo boso hojo?

  • So zelo mehki in upogljivi.
  • Lahka teža.
  • Tanek fleksibilen podplat brez povišane pete.
  • Brez podpornih ali drugih nepotrebnih podpornih funkcij.

FILII BAREFOOT je nemška blagovna znamka. Brigitte Weiss je mamica, hkrati pa oblikovalka čevljev Filii, ki so modni, edinstveni, v prvi vrsti pa čevlji, ki so kvalitetni in omogočajo naravni razvoj otroških stopal. Za izdelavo usnjenih čevljev Filii so uporabljeni le materiali, ki so testirani in ne onesnažujejo okolja. Izdelani so ročno v Nemčiji. Čevlji Filii so odlična izbira za dobro zaščito otroških stopal.

Nemški inštitut za čevlje (WMS) priporoča, da morajo malčki, ki so šele začeli hoditi, imeti med palcem in sprednjim delom čevlja od 12 do 14 mm praznega prostora. Pri večji otrocih lahko ta razdalja znaša največ 17 mm, pri manjših otrocih naj bo dodatnega prostora manj.

Zaloga: Na zalogi

59,95 €

* Izpolni

59,95 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi