Preišči stran
Turtledove London

Pajac, miške

Ocenite

Luštn pajac s potiskom mišk. Sodobna klasika za vse dojenčke in dojenčice. Za lažje preoblačenje ima dodane pritiskače med nogicami in na ramenu.

Pajac je izdelan iz kvalitetnega 100-% organskega bombaža s certifikatom GOTS. Tkanina ne vsebujejo škodljivih azo barvil, zato je pajac zelo primerne za občutljivo otroško kožo. 

  • Material: 100 % bombaž / iz ekološke pridelave - GOTS certifikat.
  • Prijazen do kože in okolja

Opozorilo: velikosti so manjše, zato vam priporočamo, da izberete eno velikost večjo!

Turtledove London svojo blagovno znamko oblačil gradijo na ekoloških temeljih. Oblačila so zasnovana kot unisex od velikost 0-8 let. So udobna in nosljiva v vseh letnih časih. Na prvo mesto dajejo kvaliteto, zato so vsa njihova oblačila izdelana iz organskega bombaža z GOTS certifikatom. Tako so prijazna do občutljive otroške kože, do okolja in seveda tudi do ljudi, ki jih izdelujejo.

Nova kolekcija SS18 z naslovom ‘No Place Like Home’ blagovne znamke Turtledove London je kolekcija z navdihom domačega udobja in kot opomnik, kako srečni smo lahko, da imamo svoj dom. Oblačila so potiskana z geometrijskimi vzorci hiš in živali, ki popestrijo monokromatske barvne palete. Črna in bela sta še vedno glavni barvni kombinaciji, tokrat pa je novi kolekciji dodana moss zelena - mehko zelena barva, ki je primerna tako za deklice kot za fante.

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 23,00 €

Posebna cena 18,40 €

Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi