Preišči stran
Quelle est Belle

Mala uharica | Ptičja piščalka

Ocenite

Quelle est Belle so ročno in z ljubeznijo izdelane lesene ptičje piščalke, ki so edinstvene, pametne in odlične izobraževalne igrače za otroke in odrasle. Z njimi se lahko naučite prepoznati ptičje oglašanje, opazujete in odkrijete ptice v njihovem naravnem življenjskem okolju, ter se z njimi pogovarjate.

Mala uharica poje dolgo v noč.

Uharico pokličete tako,kot da bi pili iz kozarca; luknja na piščalki naj bo na vrhu in obrnjena proti vam. Spodnjo ustnico dvignite dvakrat in drugič piščalko pomaknite proti bradi, tako da ublažite zvok »hou-hou«. Ponavljajte redne in mirne vpihe, saj je noč dolga. 

Piščalka naj se uporablja previdno, da ne moti te vrste ptic. V Sloveniji namreč mala uharica spada med ogrožene in zaščitene vrste ptic. Srečamo jo po celotni Evropi.

To piščalko lahko uporabite tudi za klic velike uharice. Skrbno opazujte svoja opažanja, lahko jih delite tudi z raznimi društvi za zaščito in ohranjanje narave. Vsi podatki bodo koristni za izboljšanje varstva okolja zaščitenim vrstam ptic.

  • Material: les bukev in lipa, CE
  • Pakirana v lični leseni škatli.
  • Priporočena starost: 3+

Quelle est Belle

Gospod Francois Morelle in podjetje Quelle Est Belle že več desetletij razvijajo in ustvarjajo te neverjetne ptičje piščalke. Vse piščalke so različne in ustvarjajo drugačne zvoke za vsako vrsto divjih ptic. Nekatere piščalke tako kot glasbeni inšturmenti zahtevajo nekaj vaje preden se pravilno uporabljajo. Upoštevajte navodila za uporabo, ki so zapisana pri opisu.

Zaloga: Na zalogi

21,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0) Vprašanja
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi