Preišči stran
Turtledove London

Poletni pajac, karo

Ocenite

Bloomers hlačke s potiskom trikotnikov in v mehko zeleni barvi. Hlačke bloomers so zelo uporabne, saj se lahko nosijo pod oblekco, kot prekrivne hlačke (da prekrijejo pleničke ali spodnje hlače) ali kar čez bodi kot kratke hlače v vročih dneh. Primerne so tako za deklice, kot za fantke. Izdelane so iz organskega bombaža s certifikatom GOTS.  Za boljšo prilagodljivost in udobnost ima v predelu nogic mehko elastiko.

  • Material: 100 % bombaž / iz ekološke pridelave - GOTS certifikat.

Opozorilo: velikosti so manjše, zato vam priporočamo, da izberete eno velikost večjo!

Turtledove London svojo blagovno znamko oblačil gradijo na ekoloških temeljih. Oblačila so zasnovana kot unisex od velikost 0-8 let. So udobna in nosljiva v vseh letnih časih. Na prvo mesto dajejo kvaliteto, zato so vsa njihova oblačila izdelana iz organskega bombaža z GOTS certifikatom. Tako so prijazna do občutljive otroške kože, do okolja in seveda tudi do ljudi, ki jih izdelujejo.

Nova kolekcija SS18 z naslovom ‘No Place Like Home’ blagovne znamke Turtledove London je kolekcija z navdihom domačega udobja in kot opomnik, kako srečni smo lahko, da imamo svoj dom. Oblačila so potiskana z geometrijskimi vzorci hiš in živali, ki popestrijo monokromatske barvne palete. Črna in bela sta še vedno glavni barvni kombinaciji, tokrat pa je novi kolekciji dodana moss zelena - mehko zelena barva, ki je primerna tako za deklice kot za fante.

Zaloga: Na zalogi

Cena: 23,00 €

Posebna cena 18,40 €

* Izpolni

Cena: 23,00 €

Posebna cena 18,40 €

Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi