Preišči stran
Sarah's silks

Svilena rutka, morje

Ocenite

Čudovita mavrična svilena rutka Sarah's silks je najboljša igrača, ki spodbuja odprto igro in je primerne za otroke vseh starosti. Svilene rutke so tako zelo priljubljene, da smo prepričani, da si jih boste zaželeli polno košaro tudi vi.

Izdelane so po navdihu iz narave in so odličen pripomoček pri domišljijski igri vaših otrok. Zelo so priljubljene v družinskih domovih, ki jim je blizu Waldorfska in Montessori pedagogika. Otroci imajo radi žive barve in materiale, ki so tako mehki na dotik, kot je svila.

Svilene rutke Sarah's silks se lahko uporabljajo na mnoge načine. Otrokom nikoli ne zmanjka domišljije, kako bi svilene rutke vključili v svojo igro. Lahko jih uporabijo pri preoblačenju v namišljene like, priročne so pri gradnji utrdb, služijo kot jadro v jadrnici, pri igri z dojenčki, pri kuhanju... Mnoge družine jih uporabljajo tudi kot sestavni del okrasitev svojih miz v različnih letnih časih. Mehke svilene rutke so izdelane iz 100 % naravne kitajske svile, ki je barvana le z barvami, ki vsebujejo nizek ph in so popolnoma netoksične. 

  • Material: 100 % svila.
  • Velikost: 86 x 86 cm.
  • Priporočena starost otroka: +0
  • Izdelano v ZDA iz Kitajske svile, iz pravične trgovine.
Vzdrževanje: ročno pranje, sušenje na zraku.
 
Sarah's Silks je družinsko podjetje, ki izdeluje otroške igrače navdihnjen po waldorfski pedagogiki. Njihove čudovite rutke so znane po vsem svetu.
 

Zaloga: Ni na zalogi

31,80 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi