Preišči stran

POGOJI POSLOVANJA S TOČKAMI ZVESTOBE

SPLOŠNO

Ta pravila določajo pogoje uporabe Točk zvestobe, pridobljenih na Solemio.si.
Točke zvestobe so točke, ki se jih prejme ob nakupu določenega artikla ali na kak drug način in se jih lahko uveljavi pri naslednjem nakupu. Točke zvestobe so dejansko evri in tako z uveljavitvijo pri naslednjem nakupu prihranimo.

Za pridobitev ali uporabo točk zvestobe morate biti prijavljeni v Račun.

PRIDOBITEV TOČK ZVESTOBE
Koliko točk bomo pridobili z nakupom posameznega artikla je prikazano na strani artikla. Prikazano pa je tudi v košarici, kjer je v primeru nakupa večih artiklov, prikazan tudi seštevek točk. Točke dejansko prejmemo, ko Solemio.si potrdi naročilo in ga odpošlje. Vse pridobljene točke zvestobe so prikaze tudi na prejetem računu, na spletu pa lahko vse točke vidimo tudi v Računu, v razdelku Moje točke zvestobe. Tu so v tabeli natančno prikazane vse točke z datumom in načinom pridobitve, kakor tudi porabljene točke ter datum veljavnosti točk.

Načini pridobitve:
- Z nakupom artiklov – pri nakupu artiklov pridobimo točke, koliko jih pridobimo je prikazano pri vsakem artiklu posebej.
- Za prijavo na e-novice, pridobite 30 točk.

V primeru, da kupljen izdelek vrnete ali zamenjate se točke zmanjšajo za vrnjen artikel oz. ustrezno prilagodijo novemu artiklu.

MENJALNO RAZMERJE
30 točk zvestobe = 1 EUR
Točke dejansko predstavljajo evre. Menjalno razmerje se lahko spremeni. Po trenutno veljavnem menjalnem razmerju je 30 točk 1 eur.

PORABA TOČK
Točke lahko porabimo pri naslednjem nakupu. Da točke lahko porabimo, jih potrebujemo 30 ali več. V košarici imamo drsnik in polje za vpis, kjer lahko določimo koliko točk in daj jih želimo porabiti. Porabijo se lahko izključno aktivne točke. V kolikor ne bi želeli porabiti točk zvestobe, jih ni potrebno.

VELJAVNOST
Veljavnost točk je navedena v Računu, v razdelku Moje točke zvestobe. Točke so običajno veljavne tri mesece. Rok veljavnosti točk se lahko izjemoma tudi naknadno skrajša.

POMOČ IN VPRAŠANJA
Za vsa vprašanja smo vam na voljo na podpora@solemio.si in +386 31 056 258.