Preišči stran

 

Vračilo blaga ali menjava

 

Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Če vas skrbi, da bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve, kot ste si želeli, nas prosim kontaktirajte na podpora@solemio.si in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri prave velikosti ali z dodatnimi informacijami o izdelku.

 

V kolikor vam izdelek ne bo odgovarjal, ga lahko zamenjate ali vrnete. O tem nas v roku 14 dni od nakupa obvestite, v naslednjih 30 dneh pa nam morate kupljeni izdelek tudi vrniti - nenošen in v nepoškodovani embalaži, z vsemi etiketami in računom.

 

V 14 dneh po prejemu obvestila, vam bomo brez vprašanj ali zapletov izdelek zamenjali ali vrnili stroške kupnine. Edini strošek, ki vas bremeni, je strošek vračanja blaga – poštnina od vas do našega skladišča. V primeru zamenjave blaga plačate tudi strošek ponovnega pošiljanja blaga (3,40 eur), v kolikor je znesek artikla manjši od 60 eur.

 

Pozor! Izdelek nam pošljite na naslov, od koder je bil odposlan: Filing d.o.o., Pod topoli 57, 1000 Ljubljana in ne na sedež podjetja!

 


 

Postopek vračanja

 

Prosimo vas, da natisnete in izpolnite Obrazec za vračilo ali menjavo izdelka. Izpolnite ga, ter ga skupaj z izdelkom (nepoškodovanim, nenošenim, v originalni embalaži) in računom pošljite na naslov Filing d.o.o., Pod topoli 57, 1000 Ljubljana.

 

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v nepoškodovani embalaži z vsemi pripadajočimi etiketami, takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu blaga, vam vrnemo prejeta plačila. Ob vračilu blaga mora kupec za namen vračila kupnine sporočiti osebne podatke ter transakcijski račun, ali svoj paypal račun, na katerega želi vračilo plačila. Denar vam običajno vrnemo na isti plačilni vir, iz katerega je bilo naročilo plačano. 

 

Prenos obrazca za vračilo ali menjavo izdelka

 

Nekaj nasvetov pred nakupom

Da bi se izognili vsem postopkom menjave, vas vljudno prosimo, da pred nakupom preverite tabele velikosti in jih primerjate s svojimi merami ali merami vašega otroka. Če potrebujete nasvet pri izbiri prave velikosti, vam z veseljem vedno pomagamo.


Nekaj nasvetov ob prejemu paketa

Možnost vračila ali zamenjave izdelkov je namnjena temu, da lahko izdelek, če niste zadovoljni z njim, brez težav vrnete in odstopite od pogodbe. Vendar to tudi pomeni, da imate tudi vi določene obveznosti. Prosimo, da upoštevate spodnje nasvete in si tako omogočite zamenjavo oziroma vračilo izdelkov:

  •  Embalažo odprite previdno, je ne poškodujte in jo shranite. 
  •  Spravite tudi račun, saj je na njem naslov, kamor boste morda vrnili paket.
  •  Izdelek si podrobno oglejte, po potrebi previdno preizkusite – pazite, da izdelka ne poškodujete.
  •  Ne odstranjujte etiket, dokler niste prepričani, da boste izdelek zadržali.
  •  Spodnje perilo najprej preizkusite s pomerjanjem čez druga oblačila.