Preišči stran
BeLenka

Podloženi škornji Penguin, Charcoal

Ocenite

Be Lenka Penguin so vrhunski zimski bosonogi škornji, v katere se bodo vaši otroci zaljubili na prvi pogled. 

Škornji Penguin so izjemno kvalitetni čevlji, ki imajo sprednji prstni del lepo oblikovan po obliki stopala. Tako imajo prstki dovolj prostora, da se lahko med hojo lepo razprejo. Tanek in prožen podplat je še posebej dobro zasnovan in primeren za stopala, ki rastejo. Škornji imajo dodano zaščitno membrano, ki ohranja stopala topla in suha v hladnih jesenskih in zimskih mesecih.

Material: 

  • Zgornji del: usnje z zaščitno membrano
  • Notranjost: tekstil
  • Podplat: drugo / vulkanizirana guma
Primerni za normalno do široko stopalo, normalno povišan nart. Niso primerni za zelo visok nart!

Škornji Penguin so primerni za vsakodnevno uporabo, niso primerni za športno in zimsko pohodništvo. Zapirajo se z ježki, kar omogoča, da se lepo prilagodijo različnim vrstam stopal. Na straneh in na zadnjem delu imajo odsevnike, kar zagotavlja, da so zlahka vidni v slabih svetlobnih pogojih in nudijo dodatno varnost za vašega otroka.

Zakaj bi izbrali bosonoge čevlje za otroke?

  • Kosti v otroških stopalih se šele razvijajo, zato so gibljivost in neomejeno gibanje stopal izjemnega pomena za njihov naravni razvoj.
  • Ultra tanek 6 mm debel podplat omogoča, da se stopala prepogibajo na čim bolj naravni način, kar izboljša držo med hojo, krepi stopalne mišice in poveča senzorične povratne informacije, ki skrbijo za motorične funkcije in ravnotežje. 

Značilnosti bosonogih čevljev:

  • Podplat je zelo fleksibilen in mehek, debeline do 6 mm. Ker je tako tanek, stopala bolje čutijo tla pod sabo.
  • Podplat je popolnoma raven - celotno stopalo je ravno na tleh.
  • Čevlji posnemajo naravno obliko stopala.
  • Sprednji del je dovolj širok za prste, da se lahko razprejo med hojo.
  • Bosonogi čevlji so lahki in nimajo nobenih vložkov in podpor.
Izbira prave velikosti:
 
Dobro izmerite dolžino in širino otroškega stopala, nato dodajte 1,2-1,5 cm in primerjajte dolžino stopala s priloženo tabelo.
 

Vzdrževanje

Čevlje po uporabi vedno dobro posušite. Čevljev ne namakajte. Čiščenje z vlažno krpo. Za izboljšanje vodotesnosti se priporoča, da jih impregnirate s sredstvi za impregnacijo. Priporoča se uporaba izdelkov za nego usnja. 

Be Lenka je Slovaška blagovna znamka Lenke Cenigove – mame treh otrok, žene in nekdanje paraolimpijke, trenutno pa predvsem podjetnice, ki je predana izdelavi nosilk za dojenčke in bosonogih čevljev. Lenke njena telesna omejitev ni nikoli ovirala, temveč jo je spodbujala, da je bila v vsem, kar je počela najboljša. 

 

Zaloga: Na zalogi

75,00 €

* Izpolni

75,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi