Preišči stran
BeLenka

Gležnarji Play, Twinkle

Ocenite

Novo! Pri BeLenki so zdaj izdelali tudi prve čevlje za otroke. To so gležnarji Play, ki jih bodo naši otroci nosili že to jesen!

V Play gležnarjih bodo otroci lahko aktivni in hkrati izgledali imenitno. Kar je pa najbolj pomembno - v gležnarjih Play se bodo počutili udobno.

Gležnarji Play so izjemno kvalitetni čevlji, ki imajo sprednji prstni del lepo oblikovan po obliki stopala. Tako imajo prstki dovolj prostora, da se lahko med hojo lepo razprejo. Tanek in prožen podplat je še posebej dobro zasnovan in primeren za stopala, ki rastejo. 

Gležnarji so popolna zasnova odličnega videza in uporabnosti.

Be Lenka Play so izdelani iz vrhunskega nabuk usnja, ki je enostavno za vzdrževanje. Podloga je iz tkanine, ki dobro diha, kar ohranja čevlje suhe in zračne.

Zakaj bi izbrali bosonoge čevlje za otroke?

  • Kosti v otroških stopalih se šele razvijajo, zato so gibljivost in neomejeno gibanje stopal izjemnega pomena za njihov naravni razvoj.
  • Ultra tanek 6 mm debel podplat omogoča, da se stopala prepogibajo na čim bolj naravni način, kar izboljša držo med hojo, krepi stopalne mišice in poveča senzorične povratne informacije, ki skrbijo za motorične funkcije in ravnotežje. 

Gležnarji Play so primerni za vsakodnevno nošenje. Primerni so za različne vrste stopal, saj se dobro prilagodijo stopalu z zapiranjem na ježka.

Opozorilo: Čevlji niso zasnovani za športe aktivnosti. Še posebej ne za plezanje po skalah, kolesarjenje, vožnje s poganjalčki ali druge naporne aktivnosti, saj se lahko podplat tako hitreje poškoduje. Obraba ni razlog za reklamacijo.

Material: 

  • Zgornji del: usnje
  • Notranjost: tkanina
  • Podplat: drugo / vulkanizirana guma

Značilnosti bosonogih čevljev:

  • Podplat je zelo fleksibilen in mehek, debeline do 6 mm. Ker je tako tanek, stopala bolje čutijo tla pod sabo.
  • Podplat je popolnoma raven - celotno stopalo je ravno na tleh.
  • Čevlji posnemajo naravno obliko stopala.
  • Sprednji del je dovolj širok za prste, da se lahko razprejo med hojo.
  • Bosonogi čevlji so lahki in nimajo nobenih vložkov in podpor.
Izbira prave velikosti:
 
Dobro izmerite dolžino in širino otroškega stopala, nato dodajte 1-1,2 cm in primerjajte dolžino stopala s priloženo tabelo.
 
V kolikor vaše velikosti več ni na voljo, nas prosim kontaktiraje na podpora@solemio.si ali na telefonsko številko: 041 431 410, da vam sporočimo, kdaj bo vaša velikost spet na voljo. 
 
Velikosti od 31 do 35 so po naročilu.

Vzdrževanje

Čevlje po uporabi vedno dobro posušite. V kolikor je potrebno, po nošenju odstranite notranji vložek in ga sušite posebej. Čevljev ne namakajte. Čiščenje z vlažno krpo. Za izboljšanje vodotesnosti se priporoča, da jih impregnirate s sredstvi za impregnacijo. Priporoča se uporaba izdelkov za nego usnja.

Be Lenka je Slovaška blagovna znamka Lenke Cenigove – mame treh otrok, žene in nekdanje paraolimpijke, trenutno pa predvsem podjetnice, ki je predana izdelavi nosilk za dojenčke in bosonogih čevljev. Lenke njena telesna omejitev ni nikoli ovirala, temveč jo je spodbujala, da je bila v vsem, kar je počela najboljša. 

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 59,00 €

Posebna cena 35,40 €

Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi