Preišči stran

Zakaj so OMY pobarvanke za otroke super zabavne in zakaj otroci ne kracajo več po steni?

Se vam zdijo pobarvanke za otroke dolgočasne? Ob besedi pobarvanka tudi jaz včasih malo zazeham. V spominu imam tiste debele otroške pobarvanke, kupljene v trafiki, ki sem jih barvala kot otrok. List za listom. Slikca podobna prejšnji. Skratka - dolgčas. Prej kot slej je takšna pobarvanka obtičala kje za podkurit ali med starim papirjem. Nihče je namreč ni več občudoval in pogledal, potem, ko je bila že enkrat pobarvana.


Ampak pobarvanke za otroke OMY so drugačne.


Plastika v oceanih

 

Kaj je plastika, zakaj je toliko plastike v ocenih in kaj plastika v oceanih pomeni za naše zdravje in okolje? Kako lahko sami pripomorete k zmanjšanju onesnaževanja oceanov in poskrbite za lepšo prihodnost naših otrok? Plastika je eden izmed materialov, ki se mu vsi želimo izogniti. Pa vendar je vsako leto proizvedene za 8 % več plastike. V zadnjih desetih letih je bilo proizvedene za polovico več plastike kot prej v celotnem 20. stoletju. Neverjetno, a ne? Polovica te plastike je proizvedena za enkratno uporabo in se po uporabi zavrže. Pa še en podatke, ki se je meni zdel strašljiv: vsako minuto se na svetu uporabi milijon plastičnih vrečk.

Folije za shranjevanje hrane... ali: V kaj vi zavijete svoj sendvič?

folija-za-shranjevanje-hrane


Poletje je čas, ko veliko potujemo, hodimo na izlete, pohode, na kopališča in morje. Mame seveda nismo mame, če nimamo s sabo cel kup hrane. Za vsak slučaj, če bo kdo lačen. Ali vsaj majhen prigrizek za malico. Jaz priznam, da redko kdaj zapustim hišo brez polne torbe hrane :) Zato so folije za shranjevanje hrane pri nas doma nepogrešljive.

Do zdaj smo za zavijanje hrane uporabljali PVC ali alu folijo. Vendar to nista najboljši rešitvi.

Odstranjevanje madežev iz otroških oblačil - na najbolj naravni način

odstranjevanje madežev iz otroških oblačil

Verjetno ste se že kdaj panično prijeli za glavo. Kupili ste nova oblačila za vašega otroka in že po prvem dnevu nošenja je to oblačilo neprepoznavno! Kako je to mogoče? Zakaj sem mu dala ravno danes za jesti špinačo? Zakaj se je igral na travi na igrišču? Kako bom zdaj to spravila ven? Pa novo oblačilo!! Odstranjevanje madežev iz otroških oblačil je lahko prava nočna mora.

Izdelkov 6 do 10 od skupaj 29

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6