Preišči stran

Uporaba mehčalca pri oblačilih za dojenčke je odsvetovana!

Uporaba mehcalca pri oblačilih za dojenčke je odsvetovana

Tokratni zapis je mogoče malo zastrašujoč in naslov že skoraj ukazovalen. A to pravzaprav ni namen mojega zapisa. Ne želim strašiti in groziti s klicaji. Mogoče bo ta klicaj pripomogel, da se za trenutek ustavite in zamislite nad stvarmi, ki se včasih zdijo ok in tako samoumevne, da sploh ne razmišljate o njih. Ena izmed takšnih samoumevnih stvari je mehčalec za perilo. Uporaba mehčalca pri oblačilih za dojenčke je zelo odsvetovana. Zakaj pa?

Nakup otroških oblačil preko spleta – 5 nasvetov za varno in udobno spletno nakupovanje


Nakupovanje otroških oblačil preko spleta je v zadnjih letih v porastu. Najbrž zato, ker je vedno več spletnih trgovin, ki nam to omogočajo, malo pa tudi zato, ker bi radi naš prosti čas porabili raje za kaj bolj koristnega kot skakanje od trgovine do trgovine. Za mnoge pa je nakup otroških oblačil preko spleta še vedno tvegano dejanje. Zato imam za vas nekaj uporabnih nasvetov za varnejše in bolj udobno spletno nakupovanje.

Modna revolucija - Kdo je izdelal moje oblačilo?

 

Pozdravljam vas v tednu modne revolucije in vas vabim, da se z mano za nekaj trenutkov ustavite. V tem tednu se ozavešča, organizira akcije in spodbuja pozameznike, da se vprašamo kdo je izdelal naša oblačila. Fashion revolution je neprofitna organizacija, ki je bila ustanovanjena v spomin na nesrečni dogodek 24.aprila 2013, ko se je zrušila tovarna v Bangladešu in v kateri je umrlo 1134 delavcev. Med žrtvami so bile večina mlade ženske.

Izdelkov 11 do 15 od skupaj 29

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6