Preišči stran

Kje kupujete oblačila za otroke?


Če že ravno nimate kopico otrok in če nimate ob sebi kakšnih sorodnikov ali sosedov, ki bi vam lahko poklonili otroška oblačila, potem je to vprašanje še kako na mestu za vse novopečene starše. Seveda tudi za starše, ki z dosedanjimi nakupi niso bili zadovoljni in iščejo nekaj novih in kakovostnih oblačil za otroke.

Izbire najbrž ne manjka, navsezadnje lahko otroška oblačila kupite že v vsakem malo večjem supermarketu, kjer kupujete kruh in solato. Pa je res vseeno, kje nakupujete? Na kaj ste pozorni? Ali gledate le na ceno? 

V naslednjem zapisu bom z vami delila nekaj nasvetov o premišljenih nakupih oblačil za otroke.

Obvezna poletna oprema: UV-klobučki za otroke

UV-klobucki-za-otroke

Otroško kožo moramo nujno dobro zaščititi v polenih dnevih. Z izpostavljanjem sončnim žarkom lahko otrokom škodimo na kratek in dolgi rok: z opeklinami, vročinskim udarom ali dehidracijo. Zato je dobra zaščita pred soncem ključnega pomena. 

UV-oblačila za otroke Beach & Bandits – za male razbojnike, ki bodo z njimi na plaži videti zares kul!

Uv-oblačila za otroke


Znamko Beach & Bandits (stay wild child) sta zasnovala starša Hans in Jo-Anne. S svojimi otroci namreč veliko časa preživita na plaži. Ko sta iskala UV-oblačila za otroke, sta bila razočarana nad ponudbo in sta se odločila, da bosta z lastnoročno narisanimi ilustracijami ustvarila oblačila, ki bodo spodbujala domišljijo in ustvarila čarobni svet za male razbojnike. Želela sta si, da bi bili otroci na soncu varni pred škodljivimi sončnimi žarki in da bodo hkrati videti kul!

Kaj je pomembno pri izbiri dežnih škornjev za otroke?

Saj poznate rek: “Ni slabega vremena, so le slaba oblačila?” Vsi vemo, da velja isto tudi za obutev. Mogoče je obutev ob slabem vremenu še bolj pomembna, saj ni tako enostavno obdržati male nogice na toplem in suhem. Zato je zelo pomembno, da nepremočljive dežne škornje za otroke skrbno izberemo. Nepremočljivost je seveda zelo pomemben dejavnik pri izbiri dežnih škornjev, ne pa edini. Zato sem vam v naslednjem zapisu predstavila nekaj praktičnih nasvetov, na kaj moramo biti pozorni, ko nakupujemo dežne škornje za otroke.

Pisana dežna oblačila za otroke ustvarijo sonce tudi na najbolj deževen dan


Juhu, dežuje! Se kdaj spopadate z mučnimi deževnimi dnevi, ko moramo dan z otroci preživeti v stanovanju? Ko več ne vemo, kaj vse bi počeli in kako bi zaposlili te male škrate, da bi dan hitreje minil? Lahko ostanemo doma in čakamo, da bo dež prenehal. Nikoli pa ne vemo, kdaj se bo to prav zares zgodilo.. Lahko pa…se gremo igrat na dež?

Izdelkov 16 do 20 od skupaj 29

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6