Preišči stran

Kako skrbimo za nova organska oblačila?

Oblačila iz organskega bombaža so že tako ali tako precej dražja od oblačil iz konvencionalnega bombaža. In zadnja zaželjena stvar na svetu je, da naredimo kakšno napako pri pranju, ki bi lahko naše novo oblačilo uničila.

In še več. O meni. O nas.

Vse se zgodi z razlogom. Pravijo. Čisto slučajno, ampak res slučajno mi je na pot prišel Solemio. Zdi se, kot da bi on našel mene. Sem Staša. Sem žena in mama. Že od malih nog imam rada estetiko in rada sem ustvarjalna. Zaljubljena sem v umetnost, takšno in drugačno. Lahko je natisnjena na papirju, zašita iz blaga, zapisana v besedah, zgrajena iz betona, narisana na platno ali prihaja iz zvočnikov. Rada imam vzorce, grafiko, različne materiale, risbe, ilustracije in pač vse kar je lepo... Ponavadi plavam proti toku. In ne maram omejitev.

5 razlogov zakaj izbrati spodnje perilo iz organskega bombaža

 

Naši koži najbližje oblačilo je spodnje perilo. Zato bi morali biti pri izbiri spodnjega perila še posebej izbirčni. In še posebej, ko kupujemo spodnje perilo za otroke. Najboljša izbira so seveda naravni materiali, ki so prijetni na dotik. Organsko bombažno spodnje perilo je najbolj udobno in prijetno koži. Bombažna vlakna namreč zelo dobro vpijajo vlago, zaradi tega pa dajejo občutek udobnosti in zračnosti. Naši koži in okolju najbolj prijazen material je organski bombaž.

Poglejmo si 5 najpomembnejših razlogov, zakaj bi morali izbrati spodnje perilo iz organskega bombaža:

Brezskrbno skakanje po lužah

»Ne skači po lužah!« slišim velikokrat mamice, ko smo kje na sprehodu v mokrih dnevih. Pravzaprav je to tipična mamina fraza zaskrbljenosti, ker mame pač nočemo, da so naši otroci mokri, blatni, umazani in potem prehlajeni in šmrkavi in je lahko spet cel kaos. Da ne govorimo o tem, kaj plava v teh lužah, zagotovo na milijone bakterij. Vendar, ali lahko naši otroci res zbolijo zaradi luž?

 

 

Izdelkov 26 do 29 od skupaj 29

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6