Preišči stran

Aktivni otroci

Bosa hoja izboljša otrokovo zdravje

 

Trije najpogostejši razlogi, zakaj običajno starši ne pustijo, da bi njihovi otroci tekali naokrog bosi, so strah pred poškodbami, strah pred umazanijo in strah pred raznimi boleznimi. Vendar so to le miti in nič od tega ni res.

Pravzaprav je ravno obratno. Velikokrat lahko neustrezni čevlji povzročijo mnogo več škode, kot pa če bi otroci tekali naokrog bosi. Bosa hoja namreč krepi imunski sistem, krepi telo in mišice, je bolj varna in tudi odlično vpliva na razvoj možganov.

Obvezna poletna oprema: UV-klobučki za otroke

UV-klobucki-za-otroke

Otroško kožo moramo nujno dobro zaščititi v polenih dnevih. Z izpostavljanjem sončnim žarkom lahko otrokom škodimo na kratek in dolgi rok: z opeklinami, vročinskim udarom ali dehidracijo. Zato je dobra zaščita pred soncem ključnega pomena. 

UV-oblačila za otroke Beach & Bandits – za male razbojnike, ki bodo z njimi na plaži videti zares kul!

Uv-oblačila za otroke


Znamko Beach & Bandits (stay wild child) sta zasnovala starša Hans in Jo-Anne. S svojimi otroci namreč veliko časa preživita na plaži. Ko sta iskala UV-oblačila za otroke, sta bila razočarana nad ponudbo in sta se odločila, da bosta z lastnoročno narisanimi ilustracijami ustvarila oblačila, ki bodo spodbujala domišljijo in ustvarila čarobni svet za male razbojnike. Želela sta si, da bi bili otroci na soncu varni pred škodljivimi sončnimi žarki in da bodo hkrati videti kul!

Kaj je pomembno pri izbiri dežnih škornjev za otroke?

Saj poznate rek: “Ni slabega vremena, so le slaba oblačila?” Vsi vemo, da velja isto tudi za obutev. Mogoče je obutev ob slabem vremenu še bolj pomembna, saj ni tako enostavno obdržati male nogice na toplem in suhem. Zato je zelo pomembno, da nepremočljive dežne škornje za otroke skrbno izberemo. Nepremočljivost je seveda zelo pomemben dejavnik pri izbiri dežnih škornjev, ne pa edini. Zato sem vam v naslednjem zapisu predstavila nekaj praktičnih nasvetov, na kaj moramo biti pozorni, ko nakupujemo dežne škornje za otroke.

Pisana dežna oblačila za otroke ustvarijo sonce tudi na najbolj deževen dan


Juhu, dežuje! Se kdaj spopadate z mučnimi deževnimi dnevi, ko moramo dan z otroci preživeti v stanovanju? Ko več ne vemo, kaj vse bi počeli in kako bi zaposlili te male škrate, da bi dan hitreje minil? Lahko ostanemo doma in čakamo, da bo dež prenehal. Nikoli pa ne vemo, kdaj se bo to prav zares zgodilo.. Lahko pa…se gremo igrat na dež?

Izdelkov 1 do 5 od skupaj 6

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2