otroske-oblekice


Sonček nas vabi na plano, z njim pa se prikažejo tudi vse luštne otroške oblekice, ki so se pod debelimi bundami in plašči skrivale celo zimo. 

Tokratni zapis je namenjen mamicam, ki imate doma deklice. Mamice s fantki - obljubim, da se vam odkupim kdaj drugič :)

Vesela sem, da so oblekice za vaše deklice eden izmed najbolj iskanih oblačil v naši trgovini. Tisti, ki mi sledite že nekaj časa, potem ste mogoče že opazili, da so mi oblekice še posebej pri srcu. Ko dopolnjujem ponudbo v naši trgovini in odkrivam nova organska oblačila se še posebej ustavim in si vzamem čas za otroške oblekice. Tudi sama jih rada nosim in meni se zdi to najbolj praktično in udobno oblačilo :) 

Kakšne otroške oblekice imate vi najraje?


Udobna otroške oblekica za vsak dan


Ni ga čez udobje. Oblekice se mi zdijo sicer že v osnovi najbolj udoben del oblačila, nič te ne drži okrog pasu, hitro se oblečeš in ni strahu, da bi te zeblo v predelu pasu (kot se rado zgodi, če spodnja majčka zleze iz hlač). Mame smo na to še posebej pazljive in nenehno popravljamo spodnje majčke in jih tlačimo nazaj za hlače.

Udobna oblekica za vsak dan Gaya od Albababy je širokega kroga in brez elastike v pasu. Najlepše se prilega oblekica kroja A, ki je v spodnjem delu rahlo širša. Udobje je zagotovljeno!


otroske-oblekice

 

Otročke oblekice za vroče poletne dni!

 

Poleti želimo imeti na sebi čim manj. Tudi našim deklicam je vroče, tistim zelo aktivnim zagotovo še bolj, saj so nenehno v pogonu. Zato je dobro, da je poletna oblekica iz zelo tankega in lahkega blaga, ki se dobro zrači in je prijeten na koži. Kot je ta oblekca Daan iz organskega bombaža od Noeser.

 

otroske-obleke-spletna-trgovina

 

Igrive oblekice  s pisanimi vzorci

 

Otroci so le otroci, radi imajo žive barve, vzorce in živalce. Zato, če vašo deklico vprašate katera oblekica ji je najljubša, bi ta bila zagotovo roza barve in potiskana s kakšnimi luštnimi živalcami, naprimer z želvicami. Oblekica Dimfie od Noeser je lepe barve, zelo dobna in simpatična. In izdelana iz organskega bombaža.

 

Otroska-oblacila-spletni-nakup

 

Zelo kul oblekice

 

Večje deklice si zelo kmalu želijo biti zelo podobne svojim mamicam in oblačiti njena oblačila ter se sprehajati v njehnih čevlji. Zato lahko pri nas najdete tudi malo bolj kul oblekice, ki bi jih pravzaprav prav rada oblekla tudi marsikatera mamica (pa nažalost ni večjih številk J ). Velikokrat dobim namreč od vas kakšno sporočilo: joj, kako bi tole oblekico imela tudi sama.

Oblekico Penny od Albababy bi zelo rada oblekla tudi kakšna mamica. 


otroske-obleke

 

Še zelo posebne oblekice

 

Kaj pa pravite na to oblekico Notes od That way, ki jo vi sami ali skupaj s svojo hčerko dokončate sami in ji dodate posebno vrednost? Oblekica Notes ima namreč natisnjen samo vzorec črt beležke, ki kar kliče po tem, da kaj pomembnega zapišete, narišete in dopolnite prazno stran. Takšna oblekica bo zagotovo unikatna in posebna. Samo vaša. Z lepim spominom.


otroske-obleke

 

Včasih se pošalim, da imam oblekice tako rada, da razmišljalm že o tem, da bi kakšno oblekla tudi svojemu sinčku :)

Zato bi bila še posebej vesela, če mi pošljete kakšno fotko vaše hčerke in njene najljubše otroške oblekice.