Preišči stran
Wobbel

Lesena deska Wobbel, nelakirana

Ocenite

Deska Wobbel je lesena igrača, ki jo lahko uporabljajo tako mladi, kot tudi odrasli. Ideja o deski Wobbel izvira iz waldorfske pedagogike. Deska Wobbel je klasična deska za urjenje ravnotežja v sodobni preobleki.

  • Nebarvana in neobdelana - pobarvate in dokončate jo lahko kar sami! Naj bo vaša ustvarjalnost in domiselnost neomejena!
  • Izdelana iz lepljenega bukovega lesa
  • Velikost: 90 x 30 cm
Nelakirana deska Wobbel je na zalogi, zato jo lahko ob naročilu prejmete že naslednji dan!

Lastnosti deske Wobbel:

  • Moč

Pri igri in uporabi deske Wobbel spodbujamo moč in ravnotežje. Tako na zelo učinkovit in prav zabaven način spodbujamo zavedanje o telesu in izboljšamo ravnotežje. Kadar jo uporabljamo kot pripomoček za vadbo, dajemo poudarek na posamezne mišične skupine, medtem ko splošne vaje poskrbijo za več mišičnih skupin hkrati.

  •  Barbapapa

Poleg svojih lastnosti, ki vplivajo na razvoj, zaradi svoje zaobljene in nedefiniran oblike predstavlja tudi odličen vir navdiha. Njena oblika namreč spodbuja ustvarjalnost. Zato je kot Barbapapa: lahko je vse, kar si otrok prestavlja da je. Domišljija tukaj ne pozna meja! Oglejte si fotografije, kjer boste dobili nekaj idej, za kaj vse lahko uporabite desko Wobbel.

  • Mir in tišina

Po naših izkušnjah deska Wobbel deluje kot magnet za otroke. Predstavlja odličen pripomoček za aktivno igro, kadar se igramo skupaj z otroci, lahko pa poskrbi tudi za dolge ure mirne in individualne igre.

  • Čudovit dizajn

Deska Wobbel je izdelana iz številnih slojev najboljšega evropskega bukovega lesa (FSC), ki so zloženi drug na drugega in stisnjeni pod visokim pritiskom ter oblikovani v edinstveno ukrivljeno obliko.

Deska Wobbel je zaradi svoje oblike in izgleda edina igrača, ki je ni treba odstraniti iz vaše dnevne sobe potem, ko se otroci prenehajo igrati z njo. Deska Wobbel izgleda odlično v vsaki dnevni sobi. Zasnovana je za igro v zaprtih prostorih, vendar jo lahko s prav posebno previdnostjo uporabljate tudi na prostem.

  • Praktičnost

Otroci so odprtih mislih in vedno znova iščejo nove ideje, kako uporabljati desko Wobbel. Lahko služi tudi kot odličen pripomoček v kuhinji in se uporablja kot pručka. Tako si bo otrok z njeno pomočjo lahko samostojno umil roke ali pomagal pri peki piškotov.

  • Kreativnost

Znamka Wobbel ponuja deske različnih barv in z različnimi dodatki, vendar boste v naši trgovini našli na zalogi le osnovno različico, ki je neobdelana in jo lahko dopolnite in pobarvate kar sami. Tako hkrati spodbujamo tudi vašo in otrokovo kreativnost. Naj bo vaša deska Wobbel edinstvena! Sami jo lahko pobarvate z neškodljivimi barvami ali pa jo na spodnji strani oblepite s filcem ali tanko pluto.

V kolikor bi želeli svojo desko v drugačni barvi, ali z že nalepljeno oblogo, nas kontaktirajte na: podpora@solemio.si.

Zaloga: Na zalogi

95,00 €
Podrobnosti Dodatne informacije Tag (0) Ocena (0)
Pogosto kupljeno skupaj

Stranke, ki so kupile ta artikel so pogosto kupile tudi

Stranke, ki so kupile ta artikel so kupile tudi